Σόλσκιερ: «Τρομακτικός ο κορονοϊός, αλλά πρέπει να συνεχίσουμε»

Σόλσκιερ: «Τρομακτικός ο κορονοϊός, αλλά πρέπει να συνεχίσουμε»

Κώστας Ζάλιαρης
Σόλσκιερ: «Τρομακτικός ο κορονοϊός, αλλά πρέπει να συνεχίσουμε»

bet365

Ναι μεν η πανδημία τον έχει τρομοκρατήσει, ωστόσο, ο Όλε Γκούναρ Σόλσκιερ τόνισε πως το ποδόσφαιρο θα πρέπει να συνεχιστεί με πολύ αυστηρά μέτρα διότι βοηθάει στην πνευματική υγεία του κόσμου με θετικότατο αντίκτυπο.

Τα πράγματα έχουν γίνει ξανά πολύ δύσκολα στο Ηνωμένο Βασίλειο με τον Covid-19 που κλείνει τα πάντα και κάνει ξανά περίεργη τη ζωή, όπως ακριβώς είχε συμβεί και τον περασμένο Μάρτιο...

Η Premier League το τελευταίο διάστημα έχει... συγκρουστεί με τον κορονοϊό, με τα κρούσματα διαρκώς να είναι αυξημένα, πράγμα που «γέννησε» και τις σκέψεις για διακοπή του ποδοσφαίρου.

Εξ αρχής ο Όλε Γκούναρ Σόλσκιερ ήταν αρνητικός σε αυτό το ενδεχόμενο και γι' αυτό τον λόγο επανέλαβε στη συνέντευξη Τύπου της Παρασκευής:

««Ό,τι συμβαίνει στον κόσμο με τον κορονοϊό είναι πραγματικά τρομακτικό και έχουμε όλοι ευθύνη να συνεχίσουμε εμείς το καθήκον μας μέσα στις “φούσκες” που δημιουργούνται για την προφύλαξή μας. Μακάρι να συνεχίσουμε κανονικά να παίζουμε γιατί το ποδόσφαιρο έχει θετικό αντίκτυπο στην ψυχολογία και το έχουν αντιληφθεί όλοι αυτό».

 

PREMIER LEAGUE Τελευταία Νέα