Μπιέλσα: Με μονόλογο 41 λεπτών εξήγησε την συντριβή της Λιντς από την Γιουνάιτεντ!

Κώστας Ζάλιαρης
Μπιέλσα: Με μονόλογο 41 λεπτών εξήγησε την συντριβή της Λιντς από την Γιουνάιτεντ!

bet365

Έχοντας... καταφέρει να κάνουν μόλις δυο ερωτήσεις, οι εκπρόσωποι του Τύπου άκουγαν επί 41 λεπτά τον Μαρσέλο Μπιέλσα να μονολογεί και να τους εξηγεί γιατί η Λιντς ήταν καλή στην συντριβή που υπέστη από την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ!
Καθημερινά Novi Specials στοιχήματα & σούπερ ενισχυμένες αποδόσεις! (21+)

Ο Αργεντινός προπονητής στα... καλύτερά του, αλλά και στα πιο περίεργά του.

Όπως και να 'χει, ουδείς μπορεί να τον πλησιάσει και να καταφέρει να μπει στο μυαλό του για να καταλάβει ακριβώς τι συμβαίνει εκεί.

Ο Μαρσέλο Μπιέλσα προσπάθησε να εξηγήσει όσα συνέβησαν στο «Ολντ Τράφορντ» την περασμένη Κυριακή με τους «κόκκινους διαβόλους» να φτάνουν στο επιβλητικό 6-2 στην αναβίωση του μεγάλου ντέρμπι με την Λιντς έπειτα από περίπου 17 χρόνια.

Και φυσικά μαζί με την ανάγκη για βοήθεια από τον μεταφραστή του, επί 41 λεπτά ο τεχνικός των «παγωνιών» μονολογούσε!

Κι όχι μόνο αυτό, αλλά προσπαθούσε να παρουσιάσει την ομάδα του καλύτερη από αυτή του Όλε Γκούναρ Σόλσκιερ στο μεταξύ τους παιχνίδι!

«Από άποψη ετοιμότητας και φυσικής κατάστασης ήμασταν καλύτεροι, από άποψη κατοχής μπάλας ήμασταν καλύτεροι. Κάναμε 11 φάσεις για γκολ και πετύχαμε δυο τέρματα. Η Γιουνάιτεντ είχε 14 φάσεις για έξι γκολ. Εμείς χρειαστήκαμε 13 τελικές για να σκοράρουμε δυο φορές. Δημιουργήσαμε κινδύνους και τα λάθη που έκανε η Γιουνάιτεντ στην άμυνα ήταν τα ίδια με αυτά που κάναμε εμείς.

Σε αυτό που δεν ήμασταν καλύτεροι ήταν στις ατομικές μονομαχίες στον αγωνιστικό χώρο...» είπε μεταξύ άλλων ο Μαρσέλο Μπιέλσα.

Διαβάστε επίσης:

 

PREMIER LEAGUE Τελευταία Νέα