Η Λίβερπουλ μετά τον Ουπαμεκανό, κοιτάζει Ακανζί (vid)

Gazzetta team
Η Λίβερπουλ μετά τον Ουπαμεκανό, κοιτάζει Ακανζί (vid)

bet365

Η Λίβερπουλ θέλει να αγοράσει σέντερ μπακ τον Γενάρη και μετά τη σχεδόν απρόσιτη περίπτωση του Νταγιότ Ουπαμεκανό της Λειψίας, στρέφεται προς τον Μανουέλ Ακανζί της Ντόρτμουντ.

Η Λίβερπουλ έχει ανάγκη από σέντερ μπακ. Ηταν γνωστό από το καλοκαίρι, αλλά με τους φετινούς διαδοχικούς τραυματισμούς στο κέντρο της άμυνά της, έχει σκοπό να ψωνίσει από τώρα τον Γενάρη. Νο1 στόχος του Γιούργκεν Κλοπ είναι ο Νταγιότ Ουπαμεκανό της Λειψίας. Ωστόσο, ο Γάλλος στόπερ των Ταύρων είναι πολύ ακριβός και δύσκολα θα τον άφηνε να φύγει ούτως ή άλλως η ομάδα του στα μέσα της σεζόν. Οπότε, οι Reds κοιτάζουν τη Νο2 επιλογή της λίστας τους.

Πρόκειται για τον Μανουέλ Ακανζί, ο οποίος παρά το αμυντικό... ναυάγιο της Ντόρτμουντ, έχει καταφέρει να ξεχωρίσει ως ο μοναδικός αξιόπιστος στα μετόπισθεν. Ο 25χρονος Ελβετός διεθνής έχει απουσιάσει μόλις δύο φορές φέτος και εάν δεν υπήρχε αυτός, η Ντόρτμουντ θα είχε διαλυθεί στην άμυνα. Βέβαια, ούτε η δική του περίπτωση θα είναι φθηνή, ενώ δύσκολα θα τον πουλήσει το club με τα τόσα προβλήματα που έχει.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

PREMIER LEAGUE Τελευταία Νέα