Εξαλλος ο Κλοπ με τις ομάδες που ψήφισαν «όχι» στις πέντε αλλαγές

Κώστας Τόπας
Εξαλλος ο Κλοπ με τις ομάδες που ψήφισαν «όχι» στις πέντε αλλαγές

bet365

Εξαλλος ήταν ο Γιούργκεν Κλοπ, όταν ενημερώθηκε πως η Premier League απέρριψε για τρίτη φορά το ενδεχόμενο να μπορεί κάθε ομάδα ν' αντικαθιστά πέντε ποδοσφαιριστές.
Πού θα κάτσει η μπίλια στο Έβερτον - Άρσεναλ; Στη bwin το ζεις με Build A Bet κι αμέτρητες επιλογές! |21+

Πριν από λίγες ημέρες αποφασίστηκε πως δεν θα υπάρξει διαφοροποίηση στις αλλαγές για τη συνέχεια της φετινής σεζόν. Κάτι που δεν χαροποίησε καθόλου τον τεχνικό της Λίβερπουλ, Γιούργκεν Κλοπ, ο οποίος είναι υπέρμαχος των πέντε αλλαγών στη διάρκεια ενός παιχνιδιού.

«Όλοι ξέρουν τη γνώμη μου. Υπάρχουν 10 ομάδες που ψήφισαν εναντίον, όλοι ξέρουν ποιες είναι. Δεν έχει να κάνει με τη διοργάνωση ή κάποια αβαντάζ, έχει να κάνει με την υγεία των παικτών και είμαι σχεδόν βέβαιος πως σε όλο τον κόσμο μόνο αυτοί έχουν ψηφίσει 'κατά'. Το μόνο πρωτάθλημα με τις πέντε αλλαγές είναι η Premier League αφού ακόμα και στην Championship έχουν δικαίωμα για πέντε αλλαγές», τόνισε χαρακτηριστικά.

Υπενθυμίζεται ότι οι δέκα ομάδες που έδωσαν αρνητική ψήφο για τις πέντε αλλαγές ήταν οι Άστον Βίλα, Μπέρνλι, Κρίσταλ Πάλας, Φούλαμ, Λέστερ, Λιντς, Νιούκαστλ, Σέφιλντ Γιουνάιτεντ, Γουέστ Χαμ και Γουλβς.

Διαβάστε επίσης:

 

PREMIER LEAGUE Τελευταία Νέα