Τσεχ: «Ήταν περίεργο, άργησα να μπω στο κλίμα...» (pic)

Τσεχ: «Ήταν περίεργο, άργησα να μπω στο κλίμα...» (pic)

Κώστας Ζάλιαρης
Τσεχ: «Ήταν περίεργο, άργησα να μπω στο κλίμα...» (pic)

bet365

Ο Πέτερ Τσεχ ενάμιση χρόνο μετά το Μπακού επέστρεψε στη δράση, έπαιξε σε ματς της Τσέλσι απέναντι στην Τότεναμ στο τμήμα κ-23 και παραδέχθηκε πως... άργησε να μπει στο κλίμα γι' αυτό και δέχθηκε δυο γκολ!
Παναθηναϊκός - Ρεάλ Μαδρίτης: Δεκάδες ειδικά για πόντους, ριμπάουντ, ασίστ, εύστοχα τρίποντα. Συναρπαστική εμπειρία στοιχήματος! |21+

Ο βετεράνος τερματοφύλακας έκανε το μεγάλο come-back κάτω απ' τα δοκάρια των «μπλε» και δήλωσε πως ούτε ο ίδιος δεν θα περίμενε πως θα επέστρεφε στη δράση σε επίσημο ματς για να υπερασπιστεί τα γκολπόστ της Τσέλσι.

Το έκανε το βράδυ της Δευτέρας, οι υπόλοιποι συμπαίκτες του φρόντισαν ώστε η μεγάλη επιστροφή του να συνδυαστεί με νίκη και έγραψε λίγο αργότερα στα social media:

«565 ημέρες μετά από εκείνο το ματς που πίστευα ότι θα ήταν το τελευταίο μου και κατάφερα να επιστρέψω στο γήπεδο. Ήταν πολύ περίεργα τα πρώτα 20 λεπτά καθώς δεν είχα μπει ακόμα στο κλίμα της αναμέτρησης, όσο περνούσε η ώρα τόσο επανερχόμουν στην κατάσταση που ήμουν όταν έπαιζα κανονικά. Ήταν ιδιαίτερο το συναίσθημα. Αξίζουν συγχαρητήρια στους συμπαίκτες μου που έκαναν την ανατροπή και πήραμε τη νίκη για να πιάσουμε και κορυφή».

Διαβάστε επίσης:

Τσέλσι: Απίστευτος τσαμπουκάς στο ματς κ-23 με Ντρινκγουότερ και... 16χρονο αντίπαλο! (vid)

 

PREMIER LEAGUE Τελευταία Νέα