Σόλσκιερ: «Η καλύτερη εμφάνιση της ομάδας από την μέρα που ήρθα»

Σόλσκιερ: «Η καλύτερη εμφάνιση της ομάδας από την μέρα που ήρθα»

Κώστας Τόπας
Σόλσκιερ: «Η καλύτερη εμφάνιση της ομάδας από την μέρα που ήρθα»

bet365

Ευχαριστημένος με το αποτέλεσμα και την εικόνα που παρουσίασε η Γιουνάιτεντ στο ντέρμπι με την Σίτι, εμφανίστηκε ο Όλε Γκουναρ Σόλσκιερ.

Μπορεί οι «κόκκινοι διάβολοι» να μην πήραν τη νίκη και να έμειναν στο 0-0 με την Σίτι, ωστόσο ο Σόλσκιερ δεν στάθηκε στο αποτέλεσμα αλλά στην εικόνα που έβγαλε η ομάδα του.

«Στις μέρες μου στην ομάδα, είναι ίσως η καλύτερη εμφάνιση κόντρα στην Σίτι. Όχι το καλύτερο αποτέλεσμα αλλά η καλύτερη εμφάνιση. Ήταν ένα σφιχτό παιχνίδι. Τους έχουμε νικήσει στα προηγούμενα παιχνίδια, όμως αυτό ηταν ένα διαφορετικό παιχνίδι. Είχανε ορισμένες καλές ευκαιρίες.

Είδαμε δύο τακτικά οργανωμένες ομάδες. Ξέραμε ότι μπορούν να μας δημιουργήσουν πολλά προβλήματα στην άμυνα, όμως αμυνθήκαμε εξαιρετικά και είμαι πολύ χαρούμενος γι΄αυτό. Όσον αφορά την δημιουργία, δεν μπορέσαμε να κάνουμε πολλά πράγματα.

Η Σίτι είχε κάποιες καλές στιγμές σε ανοιχτό γήπεδο, όμως θεωρώ ότι όλοι πρέπει να είναι ευχαριστημένοι με την ισοπαλία. Για εμάς, ήταν πολύ σημαντικό να επανέλθουμε από το σοκ της Τρίτης και ξοδέψαμε πολύ χρόνο και ενέργεια για να επανέλθουμε», ανέφερε χαρακτηριστικά ο Νορβηγός τεχνικός στο Sky Sports.

 

PREMIER LEAGUE Τελευταία Νέα