Γουλβς: Στην προπόνηση της ομάδας ο Ραούλ Χιμένες (pics)

Γουλβς: Στην προπόνηση της ομάδας ο Ραούλ Χιμένες (pics)

Κώστας Ζάλιαρης
Γουλβς: Στην προπόνηση της ομάδας ο Ραούλ Χιμένες (pics)

bet365

Φυσικά με πολιτικά ρούχα και δίχως τη δυνατότητα ακόμα να ξαναμπεί στο γήπεδο, ο χαμογελαστός Ραούλ Χιμένες επισκέφθηκε τους συμπαίκτες και τον προπονητή στην προπόνηση της Πέμπτης.

Για πρώτη φορά από τα τέλη του Νοέμβρη και τη μεγάλη περιπέτεια με τον τραυματισμό στο κεφάλι, ο Ραούλ Χιμένες βρέθηκε πάλι κοντά στην ομάδα του, τον Νούνο Σάντο και τους υπόλοιπους ποδοσφαιριστές.

Όντας κι εκείνος χαμογελαστός και δείχνοντας πως πλέον μετράει τις μέρες μέχρι να του επιτρέψουν να επιστρέψει στη δουλειά, χάρισε στιγμές χαράς και στους υπόλοιπους στην προπόνηση των «λύκων», με τον Νούνο Σάντο να τον περιμένει πως και πως πίσω...

Υπενθυμίζεται πως είχε χρειαστεί άμεσα χειρουργείο στο κεφάλι μετά το χτύπημα που είχε δεχθεί σε σύγκρουση με τον Νταβίντ Λουίζ στο παιχνίδι με την Άρσεναλ στο «Έμιρεϊτς» στις 29 του Νοέμβρη.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

PREMIER LEAGUE Τελευταία Νέα