Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ: Και όμως, το VAR δεν είδε ότι η γκολάρα του Πογκμπά ΔΕΝ έπρεπε να μετρήσει! (vids)

Gazzetta team
Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ: Και όμως, το VAR δεν είδε ότι η γκολάρα του Πογκμπά ΔΕΝ έπρεπε να μετρήσει! (vids)

bet365

Η τηλεοπτική εκπομπή «Match of the Day» έδειξε ότι η μπάλα είχε βγει καθαρά έξω, λίγα δευτερόλεπτα προτού ο Πολ Πογκμπά ισοφαρίσει για την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, στη νίκη – ανατροπή επί της Γουέστ Χαμ.

Η ανατροπή και νίκη της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ επί της Γουέστ Χαμ στο Λονδίνο «χτίστηκε» πάνω στο καταπληκτικό γκολ της ισοφάρισης από τον Πολ Πογκμπά. Ένα γκολ, όμως, που ΔΕΝ έπρεπε να μετρήσει, κάτι που δεν είδε (;) το VAR!

Η τηλεοπτική εκπομπή «Match of the Day», με την δική της τεχνολογία, εξέθεσε το VAR, αφού (απ)έδειξε ότι η μπάλα, στο διώξιμο του τερματοφύλακα Ντιν Χέντερσον, προτού αυτή φτάσει στον Μπρούνο Φερνάντες και από εκεί στο Πογκμπά, είχε βγει καθαρά έξω.

«Είχα την καλύτερη οπτική γωνία στο γήπεδο. Η μπάλα πέρασε πάνω από το κεφάλι μου και χειροκρότησα τον παίκτη μου που πίεσε τον τερματοφύλακα τους. Ο επόπτης υποστηρίζει ότι δεν είδε την φάση. Ήταν μια κακή απόφαση» είπε απογοητευμένος ο προπονητής της Γουέστ Χαμ και πρώην της Γιουνάιτεντ, Ντέιβιντ Μόγες, για μια φάση που... έβγαλε στη σέντρα το VAR και άλλαξε την ιστορία του αγώνα.

 

PREMIER LEAGUE Τελευταία Νέα