Επιτέλους καλά νέα για τον Κλοπ: Επέστρεψε στις προπονήσεις ο Άρνολντ

Επιτέλους καλά νέα για τον Κλοπ: Επέστρεψε στις προπονήσεις ο Άρνολντ

Κώστας Τόπας
Επιτέλους καλά νέα για τον Κλοπ: Επέστρεψε στις προπονήσεις ο Άρνολντ

bet365

Επιτελούς καλά νέα για τον Γιούργκεν Κλοπ, καθώς είδε όχι μόνο τον Κεϊτά αλλά κα τον Αλεξάντερ-Άρνολντ, να επιστρέφει στις προπονήσεις με την ομάδα και έτσι δεν αποκλείεται να αγωνιστεί κόντρα στην Γουλβς (06/12, 21:15).
bwin: Κορυφαίες οnline αποδόσεις στο Ολυμπιακός - Βόλος. |21+

Ο 22χρονος Βρετανός των «Reds», δεν ήταν στις επιλογές του Γιούργκεν Κλοπ μιας και η θλάση στη γάμπα που είχε υποστεί στις 8 Νοεμβρίου κόντρα στην Σίτι, τον είχε βάλει στα... πιτς για περίπου ένα μήνα.

Ωστόσο, φαίνεται πως ο Γερμανός τεχνικός δεν θα στερηθεί άλλο τις υπηρεσίες του νεαρού μπακ. Κι αυτό διότι ο Άρνολντ συμμετείχε κανονικά στο πρόγραμμα προπόνησης την Παρασκευή (04/12) και μάλιστα ενδέχεται να πάρει χρόνο συμμετοχής στο κυριακάτικο ματς με την Γουλβς.

Το ίδιο ισχύει και για τον Κεϊτά, ο οποίος χρειάστηκε να μείνει εκτός δράσης για δύο εβδομάδες αλλά πλέον επέστρεψε στη διάθεση του προπονητή του.

«Δεν ξέρω αν πρόκειται να ξεκινήσουν στο βασικό σχήμα και να παίξουν 90 λεπτά αλλά είναι σημαντικό ότι επέστρεψαν», τόνισε χαρακτηριστικά ο Kloppo.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

PREMIER LEAGUE Τελευταία Νέα