Κλοπ: «Όλα είχαν γίνει πιο δύσκολα δίχως οπαδούς...»

Κλοπ: «Όλα είχαν γίνει πιο δύσκολα δίχως οπαδούς...»

Κώστας Ζάλιαρης
Κλοπ: «Όλα είχαν γίνει πιο δύσκολα δίχως οπαδούς...»

bet365

Ούτε ο κακός αγωνιστικός χώρος, ούτε ο δυνατός άνεμος κατά τη διάρκεια του αγώνα μπορούν να συγκριθούν με την δυσκολία που προκύπτει για μια ομάδα να παίζει δίχως τους οπαδούς της, σύμφωνα με τον Γιούργκεν Κλοπ.

Έστω κι αν θα δει απλά 2.000 οπαδούς στο «Άνφιλντ» το βράδυ της Κυριακής στο εντός έδρας παιχνίδι με τη Γουλβς, ο Κλοπ έδειξε πόσο σημαντικό θα είναι για τους «κόκκινους» να παίξουν ξανά μπροστά στον κόσμο τους, έχοντας αναγκαστεί φέτος να κάνουν φιέστα μπροστά σε άδειες εξέδρες για την επιστροφή στην κορυφή έπειτα από 30 χρόνια.

«Όλα ήταν πιο δύσκολα δίχως τους οπαδούς στο πλευρό μας. Ξέρω ότι θα είναι ελάχιστοι αυτοί που θα βρεθούν στο γήπεδο, όμως και πάλι είναι θετικό και όμορφο.

Το ποδόσφαιρο πάντοτε θα είναι δύσκολο όταν παίζεις σε κακό αγωνιστικό χώρο ή όταν έχει δυνατό άνεμο να στέκεται εμπόδιο, όμως, το να παίζεις δίχως οπαδούς είναι το πιο δύσκολο απ' όλα» ανέφερε ο Κλοπ στη συνέντευξη Τύπου της Παρασκευής.

Διαβάστε επίσης:

Λίβερπουλ: Αφαιρέθηκαν πανό στο «Άνφιλντ» για να επιστρέψει ο κόσμος (pic)

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

PREMIER LEAGUE Τελευταία Νέα