Πεπέ: «Απογοήτευσα την Άρσεναλ με την αποβολή μου» (pic & vid)

Πεπέ: «Απογοήτευσα την Άρσεναλ με την αποβολή μου» (pic & vid)

Κώστας Τόπας
Πεπέ: «Απογοήτευσα την Άρσεναλ με την αποβολή μου» (pic & vid)

bet365

Να απολογηθεί θέλησε ο Νικολά Πεπέ, για την αποβολή του στο ματς με τη Λιντς, η οποία στέρησε από την ομάδα του να διεκδικήσει το κάτι παραπάνω.

Η Λιντς θα μπορούσε να είχε κατακτήσει τους τρεις βαθμούς εάν η μπάλα δεν σταματούσε τρεις φορές στο δοκάρι. Ωστόσο, η Αρσεναλ κατάφερε να πάρει τον βαθμό της ισοπαλίας, μετά μάλιστα και από την ανόητη αποβολή του Πεπέ.

Ο 25χρονος μεσοεπιθετικός ... κουτούλησε τον Αλιόφσκι εκτός φάσης και όπως ήταν αναμενόμενο αντίκρισε την κόκκινη κάρτα. Λίγες ώρες μετά το ματς ο Πεπέ θέλησε να απολογηθεί, λέγοντας πως απογοήτευσε την ομάδα του με αυτόν τον τρόπο.

«Απογοήτευσα την ομάδα μου σε μια κρίσιμη περίοδο του ματς και δεν υπάρχουν δικαιολογίες. Λυπάμαι για τη συμπεριφορά μου και ζητώ συγνώμη από όλους στο σύλλογο», τόνισε χαρακτηριστικά.

Πάντως και ο τεχνικός των «κανονιέρηδων», Μικέλ Αρτέτα ήταν φανερά δυσαρεστημένος από τη συμπεριφορά του Πεπέ.

​«Αν αναλογιστούμε πόσο νωρίς αποβλήθηκε ο Πεπέ, πρέπει να θεωρήσουμε καλό το αποτέλεσμα. Δε μου αρέσει ποτέ η ισοπαλία, αλλά υπό τις συγκεκριμένες συνθήκες, είναι ένας πόντος. Είναι απαράδεκτο αυτό που έκανε ο Πεπέ. Μεγάλο λάθος και το πληρώσαμε»

 

PREMIER LEAGUE Τελευταία Νέα