Τσέλσι: Ο τρομερός Ζούμα ηγείται στην άμυνα

Τσέλσι: Ο τρομερός Ζούμα ηγείται στην άμυνα

Κώστας Ζάλιαρης
Τσέλσι: Ο τρομερός Ζούμα ηγείται στην άμυνα

bet365

Απίθανο είναι το στατιστικό που προκύπτει από τη συμμετοχή του Κερτ Ζούμα στις εναέριες μονομαχίες του στην Premier League και οι επιδόσεις του συμπληρώνουν την τρομερή ποιότητα του Τιάγκο Σίλβα.

Ο Γάλλος αμυντικός έχει τεράστια ευκαιρία την τρέχουσα αγωνιστική περίοδο να «κλειδώσει» τη θέση του βασικού στόπερ των «μπλε», αν και θα πρέπει συνεχώς να πείθει τον Φρανκ Λάμπαρντ για να τον συμπεριλαμβάνει στα αρχικά του πλάνα.

Μαζί και με τον Τιάγκο Σίλβα, ο Ζούμα είχε καταφέρει να φτιάξει ένα εξαιρετικό σερί με μηδέν παθητικό για την Τσέλσι σε πέντε αναμετρήσεις προτού η Σέφιλντ Γιουνάιτεντ σκοράρει στη νίκη (4-1) των Λονδρέζων πριν από τη διακοπή του πρωταθλήματος.

Όπως προκύπτει από τα μέχρι στιγμής δεδομένα της Premier League, ο Ζούμα έχει 96,3% επιτυχημένες εναέριες μονομαχίες από την έναρξη της σεζόν, επίδοση που είναι η κορυφαία στα 10 πιο δημοφιλή πρωταθλήματα της Ευρώπης σύμφωνα με το CIES - International Centre for Sports Studies.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

PREMIER LEAGUE Τελευταία Νέα