Κριστιάνο - Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ: Οι γκολάρες κόντρα στην πρώτη του αγάπη (vids)

Gazzetta team
Κριστιάνο - Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ: Οι γκολάρες κόντρα στην πρώτη του αγάπη (vids)

bet365

Έντεκα χρόνια μετά την αποχώρησή του από τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, ο Κριστιάνο Ρονάλντο έμαθε να σκοράρει κόντρα στην ομάδα που τον έκανε διάσημο και μάλιστα με εντυπωσιακό τρόπο.

Η φημολογούμενη αδυναμία της Γιουβέντους να κουβαλήσει για ακόμη μια χρονιά το φορτίο των 38 εκατ. ευρώ που αμοίβεται ετησίως, τον έβαλε αμέσως σε σενάρια αποχώρησης κι ένα από αυτά, ήθελε τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ να εχει καταθέσει πρόταση για να τον αποκτήσει. Ωστόσο, όπως φαίνεται, ο Πορτογάλος σταρ έχει ρίξει οριστικά τίτλους τέλους στο κεφάλαιο του «Ολντ Τράφορντ», από τη στιγμή που το εγκατέλειψε με προορισμό τη Μαδρίτη και τη Ρεάλ το καλοκαίρι του 2009. Από τότε, ο Πορτογάλος σούπερ σταρ έχει προσαρμοστεί στον ρόλο του «τιμωρού», του να σκοράρει σχεδόν όποτε πετυχαίνει στο Champions League την ομάδα που τον έκανε διάσημο, με την οποία κέρδισε την πρώτη Χρυσή Μπάλα και την πρώτη κούπα με τα μεγάλα αυτιά της καριέρας του.

Τόσο με τη Βασίλισσα τη σεζόν 2012/13, όσο και με τη Γιουβέντους τον Νοέμβριο του 2018, ο Κριστιάνο βρήκε δίχτυα στα 3 από τα 4 ματς που την αντιμετώπισε, προσφέροντας δύο φοβερά τέρματα, το ένα με κεφαλιά στους «αιθέρες» στο «Σαντιάγκο Μπερναμπέου» και το άλλο με εκπληκτικό βολέ στο «Juventus Stadium».

Θυμηθείτε τις γκολάρες του «CR7» κόντρα στους Κόκκινους Διαβόλους:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ:

 

PREMIER LEAGUE Τελευταία Νέα