Λιντς - Λέστερ 1-4: Τεσσάρα και μια ανάσα από την κορυφή (vid)

Gazzetta team
Λιντς - Λέστερ 1-4: Τεσσάρα και μια ανάσα από την κορυφή (vid)

bet365

Η Λέστερ διέλυσε με 4-1 τη Λιντς στο Elland Road, πέτυχε τη δεύτερη διαδοχική της νίκη και βρέθηκε στο -1 από την κορυφή της Premier League.

Eπειτα από 16 χρόνια, Λιντς και Λέστερ συναντήθηκαν ξανά στην Premier League και στο Elland Road, με τις «Αλεπούδες» να επικρατούν εύκολα 4-1. Η ομάδα του Ρότζερς πέτυχε την τέταρτη διαδοχική νίκη σε όλες τις διοργανώσεις βρίσκεται σε εξαιρετικό μομέντουμ, αλλά και στο -1 από την κορυφή της βαθμολογίας. Αλλωστε, από τότε που ανέλαβε την ομάδα ο Bορειοιρλανδός (Μάρτιο του 2019), μόνο Λίβερπουλ (45) και Σίτι (37) έχουν περισσότερες νίκες (28 η Λέστερ). Oι φιλοξενούμενοι μπήκαν δυνατά και στα 121 δευτερόλεπτα από ασίστ του Βάρντι ο Μπαρνς πέτυχε το 1-0. Ηταν το γρηγορότερο γκολ των «Αλεπούδων» στην PL έπειτα από αυτό του Οκαζάκι (50'') τον Αύγουστο του 2017.

Η Λέστερ ήταν πιο ουσιαστική και στο 21' ο Τίλεμανς πέτυχε το 2-0. Ο Βάρντι έκανε την κεφαλιά, ο Μεσλιέ έδιωξε, αλλά ο Βέλγος πήρε το ριμπάουντ και σκόραρε. Η αντίδραση της Λιντς ήρθε στο 48', ο Ντάλας έκανε κάτι σαν σέντρα σουτ, ο Σμάιχελ δεν είχε καλό οπτικό πεδίο και η ομάδα του Μπιέλσα μπήκε ξανά στο κόλπο μειώνοντας σε 2-1. Oι γηπεδούχοι πίεσαν, αλλά δεν είχαν την ουσία για να φτάσουν στην ισοφάριση. Αντίθετα, η Λέστερ πέτυχε και τρίτο γκολ, με τον Βάρντι στο 76' να σημειώνει το 3-1. Απίθανη επίθεση, Φουκς, Μάντισον, Ουντέρ, συνδυάστηκαν υπέροχα και από την πάσα του Τούρκου ο αρχηγός πλάσαρε εύστοχα. Ηταν το 13ο γκολ του στα 16 τελευταία ματς με νεοφώτιστες στην PL. To 4-1 διαμόρφωσε στις καθυστερήσεις ο Τίλεμαν με εκτέλεση πέναλτι, το οποίο κέρδισε ο Μάντισον.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

PREMIER LEAGUE Τελευταία Νέα