Σίρλε για Μουρίνιο: «Ήταν βάρβαρος, γιατί μου φερόταν έτσι;»

Σίρλε για Μουρίνιο: «Ήταν βάρβαρος, γιατί μου φερόταν έτσι;»

Gazzetta team
Σίρλε για Μουρίνιο: «Ήταν βάρβαρος, γιατί μου φερόταν έτσι;»

bet365

Τον βίο... αβίωτο είχε κάνει ο Ζοσέ Μουρίνιο στον Αντρέ Σίρλε κατά τη συνύπαρξή τους στην Τσέλσι, με τον Γερμανό να τον χαρακτηρίζει «βάρβαρο» για την πίεση που ασκούσε πάνω του.

Το περασμένο καλοκαίρι, ο Αντρέ Σίρλε ανακοίνωσε αιφνιδίως ότι βάζει τέλος στην καριέρα του, μόλις στα 29 του χρόνια, έχοντας κορεστεί από το ποδόσφαιρο κι όλα όσα βίωσε ως επαγγελματίας. Και σίγουρα, μία από τις πιο αρνητικές αναμνήσεις που θα κουβαλά από την 11ετή πορεία του στα γήπεδα θα είναι η συνύπαρξη με τον Ζοσέ Μουρίνιο στην Τσέλσι.

Ο παλαίμαχος, πλέον, Γερμανός εξτρέμ αποκάλυψε σε συνέντευξή του ότι περνούσε πολύ δύσκολα ως παίκτης των Μπλε, εξαιτίας του Πορτογάλου coach, ο οποίος του φερόταν σαν «βάρβαρος».

Σκωτσέζικο ντουζ στο αγωνιστικό κομμάτι, από αλλαγή στο 45λεπτο, στον πάγκο και στη συνέχεια εκτός αποστολής σε μια «αλυσίδα» αγώνων των Λονδρέζων, αλλά και η πίεση που του ασκούσε ο «Μου» στις κουβέντες τους και κατά τη διάρκεια των προπονήσεων, έριξαν στα «τάρταρα» την ψυχολογία του Σίρλε, ο οποίος ανέλυσε τη δυσάρεστη εμπειρία του από τον νυν τεχνικό της Τότεναμ:

«Είναι βάρβαρος τύπος. Πάντα σκεφτόμουν: ''γιατί το κάνει αυτό; Γιατί μου φέρεται έτσι; Γιατί φέρεται έτσι στους ανθρώπους γενικά; Συνολικά, έχω συνειδητοποιήσει τι ζητούσε και τα μέσα με τα οποία δούλευε. Εκείνη την περίοδο, δεν μπορούσα να αντιμετωπίσω αυτά που ήθελε από μένα λόγω της σκληρότητάς του και της ψυχολογικής πίεσης. Υπήρχαν στιγμές που οδηγούσα για το σπίτι μετά από μια συζήτηση που είχαμε και σκεφτόμουν ότι δεν μπορώ άλλο πια. Τι μπορούσα να κάνω; Είχε δημιουργήσει τόσο μεγάλη πίεση».

 

PREMIER LEAGUE Τελευταία Νέα