Premier League: Οι 8 ομάδες που εναντιώνονται στο πλάνο αναδιάρθρωσης

Κώστας Ζάλιαρης
Premier League: Οι 8 ομάδες που εναντιώνονται στο πλάνο αναδιάρθρωσης

bet365

Μεγάλη μερίδα των ομάδων της Premier League αυτή τη στιγμή εναντιώνεται στην πρωτοβουλία των Αμερικανών ιδιοκτητών των Λίβερπουλ και Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ για το πλάνο αναδιάρθρωσης, Project Big Picture, με τα 8 από τα 20 κλαμπ να έχουν εκφράσει ανοιχτά την άρνησή τους να το αποδεχθούν.

Ο Τζον Χένρι από τη μια, από πλευράς Λίβερπουλ και η οικογένεια Γκλέιζερ από την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, βρήκαν την ευκαιρία τη στιγμή που το αγγλικό ποδόσφαιρο έχει πληγεί ανεπανόρθωτα από τα χαμένα έσοδα λόγω της πανδημίας και των άδειων γηπέδων, να ρίξει στο τραπέζι ένα σχέδιο που ... αλλάζει ολοκληρωτικά την Premier League.

Αν και ήλπιζαν να βρουν υποστηρικτές, σε ένα πλάνο, πάντως, που αποσκοπεί να κάνει ακόμα πιο δυνατή την πρώτη 6άδα του πρωταθλήματος ως... πρωτεργάτες της ιδέας, οι 8 από τις 20 ομάδες, όπως αναφέρει η Daily Mail, έχουν εκφράσει την αρνητική τους διάθεση για το Project.

Αυτές οι ομάδες είναι οι Λιντς, Γουέστ Χαμ, Κρίσταλ Πάλας, Μπράιτον, Γουέστ Μπρομ, Μπέρνλι, Σέφιλντ Γιουνάιτεντ, Φούλαμ.

Τα αφεντικά των Λίβερπουλ και Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ θέλουν να προλάβουν να συζητήσουν ξανά μεταξύ τους πριν από το έκτακτο meeting που προγραμματίστηκε από την Premier League για να λάβει χώρα μέσα στην εβδομάδα.

Διαβάστε επίσης:

Project Big Picture: Ο δεκάλογος του πλάνου που απειλεί την Premier League

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

PREMIER LEAGUE Τελευταία Νέα