Μάντσεστερ Σίτι: Είχε 12 χρόνια να παρουσιάσει αρνητική διαφορά τερμάτων!

Μάντσεστερ Σίτι: Είχε 12 χρόνια να παρουσιάσει αρνητική διαφορά τερμάτων!

Κώστας Ζάλιαρης
Μάντσεστερ Σίτι: Είχε 12 χρόνια να παρουσιάσει αρνητική διαφορά τερμάτων!

bet365

Απίστευτο κι όμως αληθινό αυτό που συμβαίνει με την Μάντσεστερ Σίτι μετά τα πέντε γκολ που δέχθηκε από τη Λέστερ! Από το 2008 είχε να παρουσιάσει αρνητική διαφορά τερμάτων στο πρωτάθλημα!

Οι «πολίτες» αν και πήραν το προβάδισμα με υπέροχο γκολ του Μαχρέζ στα πρώτα λεπτά της Κυριακάτικης αναμέτρησης με τη Λέστερ στο Etihad, βρέθηκαν μπροστά σε έναν τρομερά ορεξάτο Τζέιμι Βάρντι που για δεύτερη φορά στην καριέρα του πέτυχε χατ-τρικ κόντρα στην ομάδα του Πεπ Γκουαρδιόλα!

Το τελικό 5-2 για τις «αλεπούδες», πέρα από την πανωλεθρία που σήμανε για τη Σίτι, έκανε την ομάδα του Μάντσεστερ να βρεθεί στην 13η θέση της βαθμολογίας με διαφορά τερμάτων στο -1, αφού έχει σκοράρει μόλις 5 φορές και έχει δεχθεί 6 τέρματα από τις αντιπάλους που έχει αντιμετωπίσει σε δυο παιχνίδια.

Είχε επικρατήσει 3-1 της Γουλβς στη 2η αγωνιστική και της απομένει το ματς της πρεμιέρας αφού είχε εξασφαλίσει άδεια λόγω της συμμετοχής στο Final-8 του Champions League.

Το -1 στη διαφορά τερμάτων θύμισε κάτι που την τελευταία φορά που είχε παρατηρηθεί για τη Μάντσεστερ Σίτι, ήταν τον Αύγουστο του 2008 (!), μετά από ματς με την Άστον Βίλα που είχε ολοκληρωθεί με το 4-2 υπέρ του συλλόγου του Μπέρμιγχαμ!

Εκείνο το ματς ήταν το πρώτο για τους «πολίτες» στην αγωνιστική περίοδο και είχαν βρεθεί στο -2, κάτι που έπαψε να υφίσταται αμέσως, αφού ήρθε νίκη με σκορ 3-0 επί της Γουέστ Χαμ στη δεύτερη αγωνιστική.

Έκτοτε και μέχρι φέτος τον Σεπτέμβρη, ποτέ άλλοτε δεν είχε αρνητικό πρόσημο η Σίτι στα γκολ!

Διαβάστε επίσης:

Ο Γκουαρδιόλα δέχθηκε πέντε γκολ για πρώτη φορά στην καριέρα του!

 

PREMIER LEAGUE Τελευταία Νέα