Μπράιτον - Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ: Το σφύριγμα της λήξης έγινε πέναλτι και... απόδραση με Φερνάντες στο 90+9' (vid)

Gazzetta team
Μπράιτον - Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ: Το σφύριγμα της λήξης έγινε πέναλτι και... απόδραση με Φερνάντες στο 90+9' (vid)

bet365

Απίθανο φινάλε στο ματς της Μπράιτον με τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, με τους Κόκκινους Διαβόλους να κερδίζουν πέναλτι... μετά το τελευταίο σφύριγμα και να πετυχαίνουν το πιο αργοπορημένο νικητήριο γκολ της διοργάνωσης στο 90+9'.

Ολυμπιακός - Παναιτωλικός: Εκατοντάδες επιλογές και στοιχήματα για σκόρερ, κάρτες, κόρνερ και λεπτό πρώτου γκολ. |21+

Σενάριο από αυτά που δύσκολα γράφονται σε ποδοσφαιρική αναμέτρηση συνέβη στο φινάλε του Μπράιτον-Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, με τους Κόκκινους Διαβόλους εν τέλει να «χαμογελούν»

Παρά το γεγονός ότι η Μπράιτον είχε πέντε (!) δοκάρια σε ολόκληρο το ματς και πέτυχε τη ισοφάριση στο 90+5', μοιάζοντας να έχει σώσει τον βαθμό που δικαιούταν, η τύχη έπαιξε «τρελό» παιχνίδι υπέρ της Γιουνάιτεντ.

Στην τελευταία φάση του αγώνα, μετά από κόρνερ του Μπρούνο Φερνάντες, ο Μαγκουάιρ πήρε την κεφαλιά, αλλά ο αμυντικός έδιωξε πριν η μπάλα περάσει τη γραμμή. Ωστόσο, στην κεφαλιά του, η μπάλα ακούμπησε εμφανώς στο χέρι του Μοπέ και ο ρέφερι ενώ έβαλε τη σφυρίχτρα στο στόμα του για να λήξει το ματς, έκανε νόημα ότι περιμένει την απόφαση του VAR.

Αφού βεβαιώθηκε ο ίδιος και στο μόνιτορ, το πέναλτι καταλογίστηκε υπέρ της Γιουνάιτεντ και ο Μπρούνο Φερνάντες ευστόχησε, πετυχαίνοντας το πιο... αργοπορημένο νικητήριο γκολ στην ιστορία της Premier League και «λυτρώνοντας» την ομάδα του, που είχε κάνει τα πάντα μέχρι εκείνο το σημείο για να χάσει βαθμούς.

 

PREMIER LEAGUE Τελευταία Νέα