Οζίλ: Τρελή πρόταση από Άραβες!

Οζίλ: Τρελή πρόταση από Άραβες!

Κώστας Ζάλιαρης
Οζίλ: Τρελή πρόταση από Άραβες!

bet365

Μέχρι και 18 εκατομμύρια ευρώ ετησίως είναι διατεθειμένοι να προσφέρουν στον Μεσούτ Οζίλ οι Άραβες της Αλ – Νασρ, με τον Γερμανό να εμμένει στην απόφασή του να συνεχίσει στην Άρσεναλ!

Σύμφωνα με την Fanatik από την Τουρκία, παρά το γεγονός πως ο Οζίλ αντιμετωπίζει την... κατακραυγή από τον κόσμο των «κανονιέρηδων» και τον βρετανικό Τύπο και δεν καταφέρνει να ταιριάξει με κανέναν προπονητή το τελευταίο διάστημα, έχει τρομερή πρόταση από Σαουδική Αραβία για να συνεχίσει εκεί την καριέρα του.

Μπορεί να μην σηκώνει μύγα στο σπαθί του για την παρουσία του στον σύλλογο του Λονδίνου, όμως, η Αλ Νασρ φέρεται να του προσφέρει 18 εκατομμύρια ευρώ ετησίως για να παίξει στην Saudi Pro League!

Η προσπάθεια της ομάδας από το Ριγιάντ θα ενταθεί από τον Ιανουάριο και μετά, όταν πλέον ο Γερμανός ποδοσφαιριστής θα έχει έξι μήνες συμβολαίου με την Άρσεναλ και θα μπορεί να διαπραγματευτεί ελεύθερα...

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

PREMIER LEAGUE Τελευταία Νέα