Τσάβι: «Καλύτερος στον κόσμο ο Ντε Μπρόινε»

Τσάβι: «Καλύτερος στον κόσμο ο Ντε Μπρόινε»

Gazzetta team
Τσάβι: «Καλύτερος στον κόσμο ο Ντε Μπρόινε»

bet365

Το εγκώμιο του Κέβιν Ντε Μπρόινε, έπλεξε ο Τσάβι, λέγοντας χαρακτηριστικά πως τον θεωρεί τον καλύτερο ποδοσφαιριστή του κόσμου/

Ο προπονητής της Αλ Σαντ παραχώρησε συνέντευξη για λογαριασμό της αεροπορικής εξαιτίας «Qatar Airways» και ρωτήθηκε για τον ποιον θεωρεί τον καλύτερο ποδοσφαιριστή στον κόσμο

«Ο Ντε Μπρόινε είναι ένα επίπεδο πάνω από όλους τους μέσους. Εξαιρετικός παίκτης. Είναι ικανός να κάνει τη διαφορά. Είναι ο καλύτερος μέσος του κόσμου και σε σχετικά μικρή ηλικία».

Στη συνέχεια αναφέρθηκε στον κεντρικό αμυντικό της Λίβερπουλ, Βέρτζιλ Φαν Ντάικ, λέγοντας: «Ο Φαν Ντάικ έχει την ικανότητα να ηγηθεί στην άμυνα. Είναι πολύ δυνατός σωματικά και σε πολύ καλό επίπεδο σε θέμα τεχνικής κατάρτισης»

Επίσης, ο Τσάβι θεωρεί ότι ο Κιλιάν Εμπαπέ είναι ο καλύτερος νέος παίκτης στον κόσμο: «Έχει εξαιρετική τεχνική κατάρτιση και παρόλο που είναι μικρός είναι ικανός να ξεχωρίζει σε κάθε παιχνίδι».

Φυσικά, δεν θα μπορούσε να μην αναφερθεί και στον Πεπ Γκουαρδιόλα: «Έχει αλλάξει ριζικά το άθλημά μας. Είναι πολύ καλός στο να παίρνει το 100% από τον παίκτη. Είναι πολύ μεγάλος ηγέτης στην ομάδα του και μπορεί εύκολα να πείθει τους παίκτες του να κάνουν αυτό που θέλει στο γήπεδο».

 

PREMIER LEAGUE Τελευταία Νέα