ΠΑΟΚ: Επιμένει και προχωράει η Νιουκάστλ για Γιαννούλη

ΠΑΟΚ: Επιμένει και προχωράει η Νιουκάστλ για Γιαννούλη

bet365

Οι «καρακάξες» προχώρησαν, όπως αναφέρεται στην Αγγλία, σε πρόταση 4,2 εκατ. ευρώ για την αγορά των δικαιωμάτων του Δημήτρη Γιαννούλη από τον ΠΑΟΚ.

Το ενδιαφέρον της Νιουκάστλ για τον Έλληνα διεθνή άσο του ΠΑΟΚ είναι υπαρκτό και δεδομένο, καθώς το όνομά του είναι, εδώ και πολλές μέρες, στην transfer list των «Magpies» (Καρακάξες).

Απλώς μέχρι και την Τρίτη (25/8) υπήρχε ο ευρωπαϊκός «τελικός» του «Δικεφάλου» κόντρα στην Μπεσίκτας, που είχε «παγώσει» τα πάντα γύρω από τα μεταγραφικά ζητήματα στη Μικράς Ασίας.

Στην Τούμπα επαναφέρουν στο τραπέζι όλα τα ενδεχόμενα σχετικά με τις πωλήσεις ποδοσφαιριστών και ασφαλώς το όνομα του Δημήτρη Γιαννούλη είναι στην πρώτη θέση.

Σύμφωνα με πληροφορίες από την Αγγλία, που προς το παρόν δεν επιβεβαιώνονται από τους δύο συλλόγους, η Νιουκάστλ έχει προχωρήσει σε πρόταση 4.200.000 ευρώ για την αγορά των δικαιωμάτων (ο ΠΑΟΚ θέλει να κρατήσει ένα σημαντικό ποσοστό μεταπώλησης) του 25χρονου αριστεροπόδαρου αμυντικού από την Κατερίνη.

Από τη Νιουκάστλ δεν υπάρχει κάποιο σχόλιο γύρω από την συγκεκριμένη μεταγραφική υπόθεση που απασχολεί εκτός από το Νησί κι άλλες ευρωπαϊκές ομάδες σε Γαλλία (Μαρσέιγ, Σεντ Ετιέν) και Ιταλία (Μπολόνια).

Διαβάστε ακόμα

 

PREMIER LEAGUE Τελευταία Νέα