Λίβερπουλ: Ξεκίνημα στη σεζόν με Τσιμίκα και τριάρα (vid)

Gazzetta team
Λίβερπουλ: Ξεκίνημα στη σεζόν με Τσιμίκα και τριάρα (vid)

bet365

Στο πρώτο της φιλικό για τη νέα σεζόν, η Λίβερπουλ επικράτησε της Στουτγκάρδης με 3-0 επί αυστριακού εδάφους, με τον Κώστα Τσιμίκα να κάνει το ανεπίσημο ντεμπούτο του παίζοντας σε ολόκληρο το β΄ μέρος.

Το ταξίδι της Λίβερπουλ στη νέα αγωνιστική περίοδο ξεκίνησε έστω κι ανεπίσημα, με τον Κώστα Τσιμίκα να είναι μέρος του. Οι Reds του Γιούργκεν Κλοπ έδωσαν το πρώτο τους φιλικό στο Σάαλφελντεν της Αυστρίας, επικρατώντας της Στουτγκάρδης με το άνετο 3-0 και είχαν τον Έλληνα μπακ αναπληρωματικό στο πρώτο ημίχρονο.

Τα γκολ από Φιρμίνο στο 15' και Κεϊτά στο 40' έδωσαν από νωρίς το ασφαλές προβάδισμα για τους πρωταθλητές Αγγλίας και με την εκκίνηση του δεύτερου ημιχρόνου, ο Γερμανός coach έριξε τη δεύτερή του ενδεκάδα στο ματς, με τον Τσιμίκα να παίρνει τη θέση του Άντι Ρόμπερτσον και στα πρώτα λεπτά να τρώει και το... κράξιμο από τον Τζέιμς Μίλνερ, μετά την επιλογή του να πασάρει πίσω τη μπάλα κι όχι σε εκείνον που είχε ανοιχτεί δεξιά του.

Το τελικό 3-0 έγραψε ο Ράιαν Μπρούστερ στο 68' και πλέον η Λίβερπουλ εστιάζει στο επόμενο φιλικό κόντρα στη Ζάλτσμπουργκ (25/8).

 

PREMIER LEAGUE Τελευταία Νέα