Premier League: Ξεκουράζονται στην πρεμιέρα οι Σίτι και Γιουνάιτεντ!

Κώστας Ζάλιαρης
Premier League: Ξεκουράζονται στην πρεμιέρα οι Σίτι και Γιουνάιτεντ!

bet365

Δημοσίευμα από το Νησί αναφέρει πως στο πρόγραμμα που θα ανακοινωθεί την Πέμπτη (20/8, 11:00 ώρα Ελλάδας) για το νέο πρωτάθλημα της Premier League, δεν θα υπάρχουν τα ονόματα των συλλόγων του Μάντσεστερ στην πρεμιέρα, αφού δόθηκε άδεια για παραπάνω μέρες ξεκούρασης!

Όπως αναφέρει η Daily Mail, η διοργανώτρια αρχή του κορυφαίου πρωταθλήματος έχει δώσει άδεια λίγων ημερών στα δυο κλαμπ του Μάντσεστερ ώστε να μην ξεκινήσουν τις υποχρεώσεις τους για τη νέα αγωνιστική περίοδο μαζί με τους υπόλοιπους, στις 12 του Σεπτέμβρη.

Άλλωστε, οι «πολίτες» βρίσκονταν στο Final-8 του Champions League μέχρι και το Σάββατο, 15/8, ενώ, οι «κόκκινοι διάβολοι» διεκδίκησαν με αποτυχία μια θέση στον μεγάλο τελικό του Europa League, παίζοντας στα ημιτελικά της Γερμανίας με τη Σεβίλλη το βράδυ της Κυριακής 16/8.

Ολιγοήμερη άδεια φέρεται να είχε ζητήσει το προηγούμενο διάστημα και η Γουλβς, της οποίας η σεζόν σε διάρκεια ξεπέρασε το ένα ημερολογιακό έτος, όμως, δεν της επετράπη να πάρει κάποιες εξτρά ημέρες...

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

PREMIER LEAGUE Τελευταία Νέα