Γουέστ Χαμ – Γουότφορντ 3-1: Νίκη – μισή (και βάλε) παραμονή για τα Σφυριά (vids)

Gazzetta team
Γουέστ Χαμ – Γουότφορντ 3-1: Νίκη – μισή (και βάλε) παραμονή για τα Σφυριά (vids)

bet365

Η Γουέστ Χαμ εξασφάλισε ουσιαστικά την παραμονή της στην Premier League με τη νίκη επί της Γουότφορντ (3-1), η οποία παραμένει ακριβώς πάνω από την ζώνη του υποβιβασμού.

«Τελικός» παραμονής με μια ομάδα να πανηγυρίζει ανακουφισμένη (Γουέστ Χαμ) και την άλλη να γνωρίζει ότι ακόμα θα πρέπει να... ιδρώσει πολύ για να αποφύγει τον υποβιβασμό (Γουότφορντ).

Τα Σφυριά μπήκαν «φουριόζικα» και στο πρώτο ημίχρονο... κλείδωσαν μια νίκη (3-1) που ουσιαστικά τους κρατάει στην Premier League αφού, δύο αγωνιστικές πριν από το τέλος, βρίσκονται στο +6 από την ζώνη του υποβιβασμού, αλλά και με μεγάλη διαφορά τερμάτων υπέρ τους, σε σχέση με τις ομάδες που ακολουθούν.

O Μιχαΐλ Αντόνιο (6'), με το έβδομο γκολ του στα τελευταία τρία ματς (!), και ο Τόμας Σούτσεκ (10') έβαλαν από νωρίς τις βάσεις για τη νίκη, την οποία σφράγισε ουσιαστικά με «κεραυνό» ο Ντέκλαν Ράις (36'). Η Γουέστ Χαμ κέρδισε διαδοχικά παιχνίδια στο πρωτάθλημα για πρώτη φορά από τον περασμένο... Αύγουστο!

Οι Σφήκες, οι οποίες μείωσαν απλά στο δεύτερο ημίχρονο με τον αρχηγό Τρό Ντίνεϊ (49'), συμπλήρωσαν πέντε διαδοχικές εκτός έδρας ήττες για πρώτη φορά από τον Μάιο του 2018, παραμένουν ακριβώς πάνω από την ζώνη του υποβιβασμού και μόλις στο +3 από Μπόρνμουθ και Άστον Βίλα. Προμηνύεται θρίλερ...

 

PREMIER LEAGUE Τελευταία Νέα