Άρσεναλ - Λίβερπουλ 2-1: Δυο γκάφες και... 100αρα τέλος! (vid)

Άρσεναλ - Λίβερπουλ 2-1: Δυο γκάφες και... 100αρα τέλος! (vid)

bet365

Οι δυο πιο αξιόπιστοι στην άμυνα της Λίβερπουλ, Φαν Ντάικ και Άλισον έκαναν... γκάφες, «καταδίκασαν» σε ήττα την ομάδα τους (2-1) από την Άρσεναλ και στέρησαν την ευκαιρία για... 100αρα.

Ρεκόρ βαθμών… τέλος για τη Λίβερπουλ, μιας και οι Κόκκινοι έπειτα την ήττα από την Άρσεναλ στο Λονδίνο με 2-1 δεν θα καταφέρουν να φτάσουν την 100αρα. Τρίτη ήττα για τους φετινούς πρωταθλητές, που είδαν τους στυλοβάτες της άμυνας, Φαν Ντάικ και Άλισον να κάνουν τραγικά λάθη. Χαρακτηριστικό είναι, πως οι Gunners πήραν τη νίκη χάρη σε τρεις τελικές προσπάθειες. Ελπίδες για εξάδα έχουν οι Λονδρέζοι (στο -3 από Γουλβς), με ανεβασμένη ψυχολογία στον ημιτελικό κυπέλλου με τη Σίτι.

Δυο λάθη η Λίβερπουλ και… τέλος!

Η Λίβερπουλ μπήκε πιο δυνατά στο ματς, πίεσε και στο 13' πλησίασε στο γκολ! Ο Μαρτίνες έκανε γκάφα, έστειλε τη μπάλα πάνω στον Φιρμίνο, με τη μπάλα να σταματά στο δοκάρι. Το παιχνίδι δεν είχε ρυθμό, όμως οι Reds στην πρώτη τους καλή συνεργασία βρήκαν δίχτυα. Πίεση στο κέντρο, ο Φιρμίνο άλλαξε υπέροχα με τον Ρόμπερτσον κι από την ασίστ του τελευταίου ο Μανέ πέτυχε το 1-0. Ωστόσο, από κει που δεν το περίμενε ποτέ ο Κλοπ, είδε την ομάδα του να δέχεται δυο γκολ σε δώδεκα λεπτά.

Χρειάστηκε να περάσουν 17 μήνες (Μάρτιος του 2019), για να υποπέσει σε γκάφα που θα οδηγούσε σε γκολ και τελικά ο Φαν Ντάικ έσπασε το εντυπωσιακό του σερί με ένα σοβαρό λάθος κόντρα στην Άρσεναλ. Υπό την πίεση του Νέλσον, ο Ολλανδός «πούλησε» εύκολα τη μπάλα, Αλεξάντρ Λακαζέτ παραμόνευε και με άψογο τελείωμα πέτυχε το 1-1. Ο δεύτερος πιο σταθερός παίκτης της Λίβερπουλ, ο Άλισον πήρε τη... σκυτάλη και στο 44' έκανε ένα σοβαρό λάθος. Ο Βραζιλιάνος έκανε τραγική πάσα, η μπάλα έφτασε στον Νέλσον, ο οποίος με άψογο πλασέ πέτυχε το 2-1 για τους Gunners. Mάλιστα, έγινε ο 5ος παίκτης 20 ετών ή μικρότερος που σκοράρει φέτος για την Αρσεναλ στην Premier League. Ειχαν προηγηθεί οι Σάκα, Νκετία, Μαρτινέλι και Γουίλοκ. Την τελευταία φορά που οι «Κόκκινοι» πήγαν πίσω στο σκορ στο ημίχρονο έχοντας προηγηθεί ήταν τον Δεκέμβριο του 2016.

Η Λίβερπουλ μπήκε πιο δυνατά στην επανάληψη, πίεση, αλλά τόσο στο 49΄ όσο και στο 54' έχασε καλές ευκαιρίες με τον Σαλάχ για να φέρει το ματς στα ίσα. Ομπαμεγιάνγκ, Θεμπάγιος και Γουίλοκ μπήκαν στο ματς, έδωσαν τρεξίματα στους γηπεδούχους που ισορρόπησε το ματς. Οι φιλοξενούμενοι πίεσαν στο τελευταίο δεκάλεπτο, αλλά στο 87’ έχασαν μεγάλη ευκαιρία να ισοφαρίσουν, αλλά το πλασέ του Μανέ πέρασε άουτ.

Αρσεναλ: Μαρτίνες, Λουίζ, Σοάρες (76' Νάιλς), Τίρνι, Χόλντινγκ, Τσάκα, Τορέιρα (57' Θεμπάγιος), Σάκα (85' Κολάσινατς), Λακαζέτ (58' Γουίλοκ), Πέπε, Νέλσον (58' Ομπαμεγιάνγκ)

Λίβερπουλ: Αλισον, Φαν Ντάικ, Ρόμπερτσον, Γκόμες, Αρνολντ, Βαϊνάλντουμ (83' Σακίρι), ΤσάμπερλεΪΝ (61' Κεϊτά), Φαμπίνιο, Φιρμίνο (61' Μιναμίνο), Σαλάχ (83' Οριγκί), Μανέ

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ ΤΗ LIVE ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ ΤΟΥ ΑΡΣΕΝΑΛ - ΛΙΒΕΡΠΟΥΛ

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

PREMIER LEAGUE Τελευταία Νέα