Μπόρνμουθ - Τότεναμ 0-0: «Προδομένη» ξανά, από το VAR και την εικόνα της (vid)

Μπόρνμουθ - Τότεναμ 0-0: «Προδομένη» ξανά, από το VAR και την εικόνα της (vid)

bet365

Θα μπορούσε να διαμαρτύρεται δικαίως για το VAR και το πέναλτι που αγνόησε, αλλά η Τότεναμ δεν βλεπόταν ξανά. Με μηδέν σουτ στον στόχο, οι Σπερς στραβοπάτησαν εκ νέου στην έδρα της Μπόρνμουθ (0-0), σε ένα αποτέλεσμα που δεν βόλεψε καμιά τους.

Η νίκη επί της Έβερτον τής έδωσε ελπίδες, αλλά ήταν ψεύτικες. Η Τότεναμ του Ζοσέ Μουρίνιο «νοσεί» από νωθρότητα και επιθετική ανομβρία κι αυτό φαίνεται τρανταχτά κάθε φορά που απομακρύνεται από το Λονδίνο και το υπερσύγχρονο σπίτι της.

Στο ματς που θα μπορούσε να ανέβει 7η μετά από καιρό και χωρίς αγώνα περισσότερο, οι Σπερς κατέγραψαν μηδέν τελικές στον στόχο, απέναντι στη 18η Μπόρνμουθ, η οποία βέβαια καιγόταν για τη δική της σωτηρία. Το τελικό 0-0 ήρθε ως εκ τούτου αναμενόμενα, με πολύ VAR, που σε μία περίπτωση αδίκησε τους φιλοξενούμενους και στις υπόλοιπες τους γλίτωσε δύο φορές από το 1-0 στο φινάλε του παιχνιδιού.

Το μοναδικό πάτημα για τον «Special One» και τους παίκτες του πως άξιζαν κάτι παραπάνω βρίσκεται στη φάση του 5', όταν ο Χάρι Κέιν ανατράπηκε ξεκάθαρα από αμυντικό των Κερασιών, αλλά ούτε ο διαιτητής, ούτε το VAR ανίχνευσαν κάτι επιλήψιμο. Έτσι, η Τότεναμ στερήθηκε την ευκαιρία να προηγηθεί, όπως είχε στερηθεί και το γκολ ισοφάρισης κόντρα στη Σέφιλντ, όμως, η συνέχεια του αγώνα δεν δικαίωσε τα παράπονά της.
Η ομάδα του Έντι Χάου ήταν ανώτερη στο μεγαλύτερο διάστημα του αγώνα, έφτασε να έχει κατοχή 82% σε επιμέρους πεντάλεπτο και θα μπορούσε να έχει πανηγυρίσει το τρίποντο στο φινάλε. Στα 12 λεπτά των καθυστερήσεων (λόγω της διακοπής στον σοβαρό τραυματισμό του Σμιθ), οι γηπεδούχοι είχαν δύο ορθώς ακυρωθέντα γκολ, αλλά και τετ-α-τετ του Γουίλσον που εξουδετέρωσε ο Γιορίς, κρατώντας το τελικό 0-0. Αποτέλεσμα που άφησε απογοητευμένους και τους δύο, με την Τότεναμ να ανεβαίνει μόνο στους 49 βαθμούς, στο -2 από τη Σέφιλντ και τη Μπόρνμουθ να είναι ένα τρίποντο μακριά από τη 17η Γουότφορντ.

Μπόρνμουθ (Έντι Χάου): Ράμσντεϊλ, Σμιθ (63' Στέισι), Κέλι, Άκε, Ρίκο, Λέρμα, Γκόσλινγκ, Μπρουκς (66' Γουίλσον), Στάνισλας, Κινγκ, Γουίλσον

Τότεναμ (Ζοσέ Μουρίνιο): Γιορίς, Οριέ (90+2' Φερνάντες), Αλντερβάιρελντ, Βερτόνχεν, Ντέιβις, Γουίνκς, Σισοκό (75' Λούκας), Λο Σέλσο (46' Εντομπελέ), Λαμέλα, Μπέργκβαϊν (46' Σον), Κέιν

 

PREMIER LEAGUE Τελευταία Νέα