Λίβερπουλ: Πρώτο επαγγελματικό συμβόλαιο ο Χάρβεϊ Έλιοτ (pics & vids)

Λίβερπουλ: Πρώτο επαγγελματικό συμβόλαιο ο Χάρβεϊ Έλιοτ (pics & vids)

Gazzetta team
Λίβερπουλ: Πρώτο επαγγελματικό συμβόλαιο ο Χάρβεϊ Έλιοτ (pics & vids)

bet365

Ενθουσιασμένος με το πρώτο επαγγελματικό του συμβόλαιο στους Κόκκινους ο 17χρονος εξτρέμ Χάρβεϊ Έλιοτ, ο οποίος έκανε πραγματικότητα το όνειρό του να παίξει στην ομάδα της καρδιάς του.

Στις 4 Απριλίου, ο Χάρβεϊ Έλιοτ έγινε 17 ετών. Από εκείνη την ημέρα, ο εξαιρετικά ταλαντούχος Άγγλος εξτρέμ απέκτησε το δικαίωμα, βάσει νόμου, να υπογράψει το πρώτο του επαγγελματικό συμβόλαιο ως ποδοσφαιριστής.

Και, τρεις μήνες αργότερα, η Λίβερπουλ αντάμειψε τον πολλά υποσχόμενο πιτσιρικά με αυτό το συμβόλαιο, το οποίο τον δένει με τους Κόκκινους, κάτι που άλλωστε ήθελε και ο Έλιοτ, δηλωμένος φίλαθλος της Λίβερπουλ από πολύ (πιο) μικρός.

«Από την πρώτη μέρα που βρέθηκα εδώ, βιώνω ένα απίστευτο ταξίδι» εξήγησε ο Χάρβεϊ, ο οποίος υπέγραψε για πρώτη φορά στην Λίβερπουλ σε ηλικία 16 ετών, έχοντας γίνει με την Φούλαμ ο νεότερος παίκτης που κάνει ντεμπούτο στην ιστορία της Premier League.

«Είναι ένα όνειρο που γίνεται πραγματικότητα για εμένα και την οικογένειά μου» πρόσθεσε ο Έλιοτ, ο οποίος μετράει οκτώ εμφανίσεις με την πρώτη ομάδα έως τώρα, με τον Γιούργκεν Κλοπ να λέει για τον νεαρό ότι «το σπουδαιότερο είναι ότι έχει την τέλεια κουλτούρα εδώ και θα τον προστατεύσουμε. Οι μεγαλύτερο παίκτες και οι προπονητές νοιάζονται πραγματικά γι' αυτον και είναι εξίσου ενθουσιασμένοι με εμένα για το μέλλον του».

 

PREMIER LEAGUE Τελευταία Νέα