Λακαζέτ - Άρσεναλ: Αραχτός στις εξέδρες με ομπρέλα για τον ήλιο (pic)

Gazzetta team
Λακαζέτ - Άρσεναλ: Αραχτός στις εξέδρες με ομπρέλα για τον ήλιο (pic)

bet365

Για 80' λεπτά ο Αλεξάντρ Λακαζέτ έκανε άψογη ζωή στις εξέδρες του «Saint Merry's», έχοντας ξαπλώσει στις εξέδρες των αναπληρωματικών της Άρσεναλ και με ομπρέλα για τον ήλιο στο χέρι.

Από τη στιγμή που ο Μίκελ Αρτέτα δεν τον έχρισε βασικό, έπρεπε κι εκείνος με κάποιο τρόπο να βολευτεί στην εξέδρα ως αναπληρωματικός. Το πρωτόκολλο υγιεινής έβαλε στο παρελθόν τον ενιαίο πάγκο παράλληλα με τον αγωνιστικό χώρο και έτσι ο Αλεξάντρ Λακαζέτ βρήκε το δικό του στυλ για να παρακολουθήσει το ματς της Άρσεναλ κόντρα στη Σαουθάμπον.

Στη διάρκεια του αγώνα, ο φωτογραφικός φακός τον έπιασε να έχει απλώσει τα πόδια του αναπαυτικά στα μπροστινά καθίσματα και να κρατά στο χέρι την ομπρέλα ώστε να μην τον τυφλώνει ο ήλιος. Αντίστοιχη ήταν η εικόνα και του Μεσούτ Οζίλ, με τον Γάλλο φορ να υποχρεώνεται να... ξεβολευτεί στο 79', όταν κλήθηκε να περάσει στο ματς ως αλλαγή του Έντι Ενκέτια.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

PREMIER LEAGUE Τελευταία Νέα