Γκουαρδιόλα – Μάντσεστερ Σίτι: Rotation με Τσέλσι κι ας πάρει πρωτάθλημα η Λίβερπουλ

Gazzetta team
Γκουαρδιόλα – Μάντσεστερ Σίτι: Rotation με Τσέλσι κι ας πάρει πρωτάθλημα η Λίβερπουλ

bet365

Οιωνό τίτλου από την Πέμπτη (25/6) χαρίζει ο Πεπ Γκουαρδιόλα στη Λίβερπουλ, μετά την ανακοίνωσή του πως θα κάνει ισχυρό rotation στο μεγάλο ματς κόντρα στην Τσέλσι.

Τι κι αν στην καλύτερη των περιπτώσεων η Λίβερπουλ χρειάζεται μια νίκη και ένα στραβοπάτημα από την Μάντσεστερ Σίτι για να σφραγίσει το πρωτάθλημα μετά από αναμονή 30 χρόνων; Ο Πεπ Γκουαρδιόλα δείχνει διατεθειμένος να μην τα παίξει όλα για όλα για να «τρενάρει» όσο μπορεί τη στέψη και στο μεγάλο ματς απέναντι στην Τσέλσι (25/6) ετοιμάζεται να κάνει rotation που θα αλλάξει τις ισορροπίες στους Πολίτες.

Ο λόγος είναι η προσεχής αναμέτρηση με τη Νιούκαστλ την προσεχή Κυριακή (28/6) για τα προημιτελικά του FA Cup, ματς που χαρακτήρισε πρόωρο τελικό μια και η κατάσταση στην Premier League ξέφυγε μήνες πριν από την καραντίνα.

«Δεν μπορώ να αρνηθώ πως έχουμε το βλέμμα μας στη Νιούκαστλ. Τσέλσι και Λίβερπουλ έχουν κύρος αλλά η Νιούκαστλ είναι το παιχνίδι μας, ένας τελικός. Το ένα μάτι μας είναι κοιτάζει αυτό το ματς. Το rotation εξαρτάται από τη φυσική κατάσταση, τα λεπτά που έχουν ήδη παίξει τα παιδιά. Εξετάζουμε αυτόν τον παράγοντα όχι μόνο για το ματς με την Τσέλσι», δήλωσε χαρακτηριστικά.

Ανάμεσα στα σχέδια του, μάλιστα, υπάρχει και η ιδέα να αγωνιστεί σε ρόλο ψευτοεννιαριού ο Ιλκάι Γκουντογκάν, για να ξεκουράζει τον Γκαμπριέλ Ζεσούς με δεδομένη την απουσία του Αγουέρο από τη δράση τουλάχιστον μέχρι το φινάλε της Premier League.

 

PREMIER LEAGUE Τελευταία Νέα