Λέστερ – Μπράιτον 0-0: Γράπωσε τον βαθμό ο Σμάιχελ (vid)

Gazzetta team
Λέστερ – Μπράιτον 0-0: Γράπωσε τον βαθμό ο Σμάιχελ (vid)

bet365

Ο Σμάιχελ απέκρουσε πέναλτι, κράτησε το 0-0 στο “βαρετό” Λέστερ-Μπράιτον και χάρισε τον βαθμό στις Αλεπούδες που ακόμα δεν έχουν κλειδώσει το Champions League.

Αυτό το Λέστερ-Μπράιτον πραγματικά είχε πάρα πολύ λίγα να επιδείξει σε επίπεδο θεάματος. Για την ακρίβεια, δεν είχε τίποτα απ' αυτό και κανένα γκολ (0-0). Μόνο μία σπουδαία φάση και αυτήν την καθάρισε ο Σμάιχελ. Ο Δανός τερματοφύλακας απέκρουσε το πέναλτι του Μοπέ (14') και έγινε ο μοναδικός στην Premier League με δύο αποκρούσεις στη σεζόν. Πραγματικά άλλη φάση δεν υπήρχε, με εξαίρεση το πέναλτι σε χέρι που ζήτησε η Λέστερ και δεν είδε το VAR στις καθυστερήσεις.

Ο βαθμός την έφερε στο +9 από την 5η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, αλλά η δεύτερη ισοπαλία σε ισάριθμα ματς μετά τον κορονοϊό, δεν της επιτρέπει να νιώσει ασφαλής με τη θέση της στο Champions League. Για την Μπράιτον αυτός ο πολύτιμος πόντος την έστειλε στο +6 από τον υποβιβασμό.

Λέστερ (Μπρένταν Ρότζερς): Σμάιχελ, Σογιουντσού, Εβανς, Τσίλγουελ, Τζάστιν, Μεντί (69' Τίλεμανς), Ν'Ντιντί, Γκρέι (73' Αγιόθε), Μάντισον, Ιεανάτσο (69' Μπαρνς), Βάρντι

Μπράιτον (Γκράχαμ Πότερ): Ράιαν, Λάμπτεϊ, Γουέμπστερ (24' Ντάφι), Ντανκ, Μπερν, Στέφενς, Μπισουμά (58' Πρέπερ), Μόουι, Μακ Αλιστερ (58' Μαρτς), Κόνολι (82' Μάρεϊ), Μοπέ (57' Τροσάρ).

 

PREMIER LEAGUE Τελευταία Νέα