Ο Αγουέρο πήρε τηλέφωνο τον Μέσι σε ζωντανή μετάδοση στο Twitch (vid)

Κώστας Τόπας
Ο Αγουέρο πήρε τηλέφωνο τον Μέσι σε ζωντανή μετάδοση στο Twitch (vid)

bet365

Μετά την αναστολή του ποδοσφαίρου παγκοσμίως λόγω της πανδημίας του κορονοϊού, ο Σέρχιο Αγουέρο άνοιξε κανάλι στο Twitch και έγινε ένας από τους διάσημους streamers την τελευταία περίοδο, με τα παιχνίδια που παίζει.

Ζήσε ξανά τη δράση με την bwin! Leaderboard με μεγάλα έπαθλα ! |21+ Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις

Αν και δεν ξεχωρίζει για την ικανότητά του στα βιντεοπαιχνίδια, οι αστείες αντιδράσεις του επιθετικού της Μάντσεστερ Σίτι έχουν ήδη κερδίσει το κοινό που τον παρακολουθεί.

Το βράδυ της Παρασκευής (22/05) μία αναπάντεχη έκπληξη περίμενε τους θεατές όπου παρακολουθούσαν τη ζωντανή μετάδοση του Σέρχιο Αγουέρο στο Twitch. Ο έμπειρος επιθετικός των «πολιτών» κάλεσε τον συμπατριώτη του, Λιονέλ Μέσι

Το πρώτο πράγμα που αναρωτήθηκε ο Μέσι ήταν ο λόγος για τον οποίο τον είχε πάρει τηλέφωνο στις 9 το πρωί πριν από λίγες ημέρες με τον Αγουέρο να του απαντάει χαρακτηριστικά: «Δεν ξέρω, δεν θυμάμαι. Βαριόμουν και μάλλον ήθελα να σου πω μόνο καλημέρα».
Στη συνέχεια της κλήσης οι δυο ποδοσφαιριστές και φίλοι μίλησαν για τα γενέθλια τους που πλησιάζουν, λέγοντας πως δεν θα τα περάσουν για πρώτη φορά μαζί στην Αργεντινή όπως συνηθίζουν να κάνουν, εξαιτίας του πανδημίας.
 

PREMIER LEAGUE Τελευταία Νέα