«Ελπίζω να πάει στην Premier League ο Χάμες Ροντρίγκες»

«Ελπίζω να πάει στην Premier League ο Χάμες Ροντρίγκες»

bet365

Ο Ιβάν Κόρντομπα θέλει να δει τον Χάμες Ροντρίγκες στην Premier League ενώ ευχή του θα ήταν να τον διαδεχτεί μια μέρα στο Σαν Σίρο ως ο επόμενος Κολομβιανός που θα φορέσει την φανέλα της Ίντερ.

Μετά το δανεισμό του στην Μπάγερν Μονάχου, ο Ροντρίγκες επέστρεψε στην Ρεάλ Μαδρίτης.

Εκεί δεν έχει τον χρόνο που θα ήθελε όμως και ήδη έχουν αρχίσει να γράφονται διάφορα για το μέλλον του.

Ο άλλοτε άσος της Ίντερ, Ιβάν Κόρντομπα μίλησε για τον συμπατριώτη για τον οποίο... έσταξε μέλι και είπε ότι ελπίζει να τον δει μια μέρα στο Σαν Σίτι για την Ίντερ.

«Για εμάς τους Κολομβιανούς, ο Χάμες Ροντρίγκες είναι ο καλύτερος παίκτης. Του εύχομαι να πάει στην Αγγλία επειδή υπάρχουν τόσες ενδιαφέρουσες επιλογές γι' αυτόν.

Είναι ήδη σε μια από τις καλύτερες ομάδες, την Ρεάλ Μαδρίτης αλλά η Premier League θα ήταν ένας σπουδαίος προορισμός», είπε ο Κόρνομπα στην «Daily Mail» σχετικά με το τι θα ήθελε για τον άσο της «βασίλισσας», ενώ στη συνέχεια δεν έκρυψε και την προσωπική του επιθυμία.

«Εκείνοι που θα τον αγοράσουν θα κάνουν μια καταπληκτική επιλογή. Προσωπικά, ελπίζω να τον δω στην Ιταλία, στην Ίντερ μου. Ελπίζω ότι μια μέρα μπορεί να είναι ο επόμενος Κολομβιανός στο Σαν Σίρο κι ότι θα με αντικαταστήσει».

 

PREMIER LEAGUE Τελευταία Νέα