Σπόρτινγκ: «Δεν έχει δικαίωμα στη μεταγραφή του Μπρούνο Φερνάντες η Σαμπντόρια»

Κώστας Τόπας
Σπόρτινγκ: «Δεν έχει δικαίωμα στη μεταγραφή του Μπρούνο Φερνάντες η Σαμπντόρια»

bet365

Κανένα δικαίωμα στη μεταγραφή του Μπρούνο Φερνάντες στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ η Σαμπντόρια, σύμφωνα με ανακοίνωση την οποία εξέδωσε η Σπόρτινγκ Λισαβόνας.

bwin: Κορυφαίες οnline αποδόσεις στην ePremier League. |21+

Μετά την καταγγελία της Σαμπντόρια στην FIFA για τη μεταγραφή του Μπρούνο Φερνάντες από την Σπόρτινγκ Λισαβόνας στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, η Παγκόσμια Ομοσπονδία Ποδοσφαίρου θα προβεί σε σχετική έρευνα. Ο Πορτογάλος πουλήθηκε για 53.000.000 ευρώ από την Σπόρτινγκ στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και έτσι η Σαμπντόρια πρέπει να λάβει ένα ποσό κοντά στα 5.000.000 ευρώ.

«Μπορούμε να επιβεβαιώσουμε ότι στις 3 Απριλίου ο ιταλικός σύλλογος Σαμπντόρια υπέβαλε αξίωση στην FIFA εναντίον του πορτογαλικού συλλόγου της Σπόρτινγκ Λισαβόνας σχετικά με οικονομικές υποχρεώσεις που ορίζονται στο συμβόλαιο που αντιστοιχεί στη μεταγραφή του Φερνάντες», ανέφερε χαρακτηριστικά η FIFA.

Παρ' όλα αυτά η Σπόρτινγκ με ανακοίνωση φρόντισε να βάλει τα πράγματα στη θέση τους τονίζοντας πως η ρήτρα είναι άκυρη καθώς ο ποδοσφαιριστής υπέγραψε νέο συμβόλαιο τον Ιούνιο του 2018 κι έτσι οι Πορτογάλοι αρνήθηκαν τις όποιες κατηγορίες.

Μάθε πού θα δεις ζωντανά όλους τους αγώνες σήμερα μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

PREMIER LEAGUE NEWS FEED