Σπόρτινγκ: «Δεν έχει δικαίωμα στη μεταγραφή του Μπρούνο Φερνάντες η Σαμπντόρια»

Κώστας Τόπας
Σπόρτινγκ: «Δεν έχει δικαίωμα στη μεταγραφή του Μπρούνο Φερνάντες η Σαμπντόρια»

bet365

Κανένα δικαίωμα στη μεταγραφή του Μπρούνο Φερνάντες στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ η Σαμπντόρια, σύμφωνα με ανακοίνωση την οποία εξέδωσε η Σπόρτινγκ Λισαβόνας.

bwin: Κορυφαίες οnline αποδόσεις στην ePremier League. |21+

Μετά την καταγγελία της Σαμπντόρια στην FIFA για τη μεταγραφή του Μπρούνο Φερνάντες από την Σπόρτινγκ Λισαβόνας στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, η Παγκόσμια Ομοσπονδία Ποδοσφαίρου θα προβεί σε σχετική έρευνα. Ο Πορτογάλος πουλήθηκε για 53.000.000 ευρώ από την Σπόρτινγκ στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και έτσι η Σαμπντόρια πρέπει να λάβει ένα ποσό κοντά στα 5.000.000 ευρώ.

«Μπορούμε να επιβεβαιώσουμε ότι στις 3 Απριλίου ο ιταλικός σύλλογος Σαμπντόρια υπέβαλε αξίωση στην FIFA εναντίον του πορτογαλικού συλλόγου της Σπόρτινγκ Λισαβόνας σχετικά με οικονομικές υποχρεώσεις που ορίζονται στο συμβόλαιο που αντιστοιχεί στη μεταγραφή του Φερνάντες», ανέφερε χαρακτηριστικά η FIFA.

Παρ' όλα αυτά η Σπόρτινγκ με ανακοίνωση φρόντισε να βάλει τα πράγματα στη θέση τους τονίζοντας πως η ρήτρα είναι άκυρη καθώς ο ποδοσφαιριστής υπέγραψε νέο συμβόλαιο τον Ιούνιο του 2018 κι έτσι οι Πορτογάλοι αρνήθηκαν τις όποιες κατηγορίες.

 

PREMIER LEAGUE Τελευταία Νέα