Εβρά: «Ο Φέργκιουσον είχε συμφωνήσει με Κριστιάνο και Μπέιλ πριν αποσυρθεί»

Εβρά: «Ο Φέργκιουσον είχε συμφωνήσει με Κριστιάνο και Μπέιλ πριν αποσυρθεί»

Gazzetta team
Εβρά: «Ο Φέργκιουσον είχε συμφωνήσει με Κριστιάνο και Μπέιλ πριν αποσυρθεί»

bet365

Αποκαλύψεων συνέχεια από τον Πατρίς Εβρά, ο οποίος αυτή τη φορά δήλωσε πως την τελευταία χρονιά του Σερ Άλεξ Φέργκιουσον, ο Κριστιάνο Ρονάλντο είχε πει το «ναι» για να επιστρέψει στη Γιουνάιτεντ, παρέα μάλιστα με τον Γκάρεθ Μπέιλ.

Η πορεία της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ στην μετά Φέργκιουσον εποχή θα ήταν παντελώς διαφορετική, αν ο ίδιος με την απόσυρσή του από τους πάγκους το 2013 είχε χαρίσει… προίκα στο κλαμπ τον κορυφαίο ποδοσφαιριστή του πλανήτη και τον Νο1 ανερχόμενο Βρετανό εκείνης της χρονιάς.

Μπορεί να μοιάζει, πλέον, με σενάριο επιστημονικής φαντασίας, αλλά ο Κριστιάνο Ρονάλντο και ο Γκάρεθ Μπέιλ βρέθηκαν πολύ κοντά στο να μεταγραφούν στους Κόκκινους Διαβόλους εκείνο το διάστημα και να αλλάξουν την πορεία του συλλόγου, ακόμη και χωρίς τον Σκωτσέζο θρύλο στον πάγκο.

Συγκεκριμένα, ο Πατρίς Εβρά, στην ίδια συνέντευξη που αποκάλυψε τους δύο παίκτες στους οποίους θα ζητούσε συγγνώμη ο Σερ Άλεξ, αναφέρθηκε επίσης και στην πιο δύσκολη περίοδο της θητείας του στο Μάντσεστερ, η οποία ήταν ακριβώς όταν άρχισαν οι φήμες για την απόσυρση του Φέργκιουσον.

«Δύο εβδομάδες πριν ανακοινωθεί κι επίσημα η είδηση, θυμάμαι ότι ο Φέργκιουσον μου είπε: ‘’Πατρίς, δεν θα αποσυρθώ ποτέ. Θα είμαι εδώ για άλλα 10 χρόνια’’», ανέφερε χαρακτηριστικά ο Γάλλος μπακ και συνέχισε για τον στόχο που είχε θέσει ο σπουδαίος προπονητής για να κατακτήσει ακόμη ένα Champions League:

«Αμέσως μετά μου είπε: ‘’ Ο στόχος μου είναι 99% σίγουρος, να έχουμε τον Κριστιάνο Ρονάλντο και τον Γκάρεθ Μπέιλ στην ομάδα. Τους χρειάζομαι αυτούς τους δύο για να κατακτήσουμε το τρόπαιο ξανά’’. Και για να είμαστε δίκαιοι, όταν το συζητώ με τον Κριστιάνο αυτό, μου λέει ότι πράγματι είχε συμφωνήσει με τον coach και ήθελε να επιστρέψει στη Γιουνάιτεντ».

 

PREMIER LEAGUE Τελευταία Νέα