Ο Μπερμπάτοφ προτρέπει τον Κέιν να πάει στη Γιουνάιτεντ

Gazzetta team
Ο Μπερμπάτοφ προτρέπει τον Κέιν να πάει στη Γιουνάιτεντ

bet365

Έμπειρος στο δρομολόγιο Λονδίνο-Μάντσεστερ, ο Ντίμιταρ Μπέρμπατοφ έδωσε τη συμβουλή του στον Χάρι Κέιν να αφήσει την Τότεναμ για χάρη της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, αν θέλει να κατακτήσει τίτλους.

Μεταγραφή από την Τότεναμ στην Γιουνάιτεντ με σκοπό τα τρόπαια και το status του νικητή; Ο Ντίμιταρ Μπερμπάτοφ το έχει πράξει στο παρελθόν και πέτυχε 100% κι αυτή τη φορά συμβουλεύει τον Χάρι Κέιν να βαδίσει στα χνάρια του.

Ο Βούλγαρος πρώην φορ έφυγε από τους Σπερς το καλοκαίρι του 2008 με προορισμό το Μάντσεστερ, όπου ως μέλος του συνόλου του Σερ Άλεξ Φέργκιουσον κατέκτησε δύο πρωταθλήματα. Πλέον, προτρέπει τον Άγγλο σταρ να κάνει το βήμα παραπάνω στην καριέρα του, καθώς όπως ανέφερε η Τότεναμ δεν είναι ακόμη ομάδα που μπορεί να κυνηγήσει τίτλους.

«Ο Χάρι Κέιν βρίσκεται στην ίδια ακριβώς κατάσταση με εμένα τότε. Έχει αρχίσει να αναρωτιέται και ίσως το μυαλό του να είναι αλλού. Κι εγώ ήμουν αλλού. Είναι το ίδιο που συνέβη με τον Έρικσεν. Πνευματικά δεν ήταν μέσα στο παιχνίδι στα τελευταία ματς του. Αν οι φήμες επαληθευτούν, είναι στο χέρι του, 100%. Η έλλεψη τροπαίων είναι το πρόβλημα για παίκτες όπως ο Κέιν. Δεν πρόκειται να γίνει νεότερος, θέλει να κοιτάζει πίσω και να ξέρει ότι έχει κατακτήσει τίτλους», δήλωσε συγκεκριμένα και του έδωσε να καταλάβει τη δυσκολία που αντιμετώπισε κι εκείνος στο να πάρει την απόφαση:

«Το τελευταίο βήμα μου ήταν να πάω στην Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και ήξερα ότι θα απογοητεύσω πολύ κόσμο, ειδικά τους φίλους της Τότεναμ, αλλά ακολουθούσα τον δρόμο μου. Ήξερα ότι αν χάσω αυτήν την ευκαιρία, μπορεί μην ερχόταν άλλη ποτέ. Έτσι έχουν τα πράγματα στο ποδόσφαιρο. Κάποιες φορές πρέπει να πάρεις δύσκολες αποφάσεις».

 

PREMIER LEAGUE Τελευταία Νέα