Μεταγραφικός στόχος του Μουρίνιο αποσύρθηκε στα 24 του

Μεταγραφικός στόχος του Μουρίνιο αποσύρθηκε στα 24 του

Gazzetta team
Μεταγραφικός στόχος του Μουρίνιο αποσύρθηκε στα 24 του

bet365

Ο Τεντ Σμίθ έφτασε μια ανάσα από την Τότεναμ στο χειμερινό παζάρι και λίγους μήνες μετά αποφάσισε αιφνιδιαστικά να κρεμάσει τα παπούτσια του σε ηλικία μόλις 24 ετών.

Από το χαμένο όνειρο της Premier League μέχρι την απόσυρση, μεσολαβούν τρεις μήνες. Κι ο Τεντ Σμιθ βίωσε στο έπακρον τη μετάβαση αυτή, βάζοντας τέλος στη σύντομη καριέρα του στα γήπεδα, σε ηλικία μόλις 24 ετών.

Ο Άγγλος κίπερ, που είχε υπάρξει διεθνής με τις μικρές ομάδες της εθνικής και αγωνιζόταν μέχρι πρότινος στη Σάουθεντ, ομάδα της League One (3η τη τάξει) αποφάσισε να κρεμάσει τα παπούτσια του, παρά το γεγονός ότι μόλις τον περασμένο χειμώνα η Τότεναμ του Ζοσέ Μουρίνιο κινήθηκε τελευταία στιγμή στο μεταγραφικό παζάρι για την απόκτησή του, προκειμένου να προσθέσει βάθος στο Νο1 της μετά τους Γιορίς και Γκατσανίγκα.

Ωστόσο, ο Σμιθ δεν απολάμβανε πια το ποδόσφαιρο. Όπως εκμυστηρεύτηκε στην «Telegraph», ο ταλαντούχος τερματοφύλακας εξέφρασε ότι έχει χάσει εδώ και καιρό το ενδιαφέρον του και πως δεν μπορεί να αντέξει πια την πίεση των αγώνων.

«Δεν ήμουν εγώ. Δεν το απολάμβανα. Αγαπώ το παιχνίδι και τις προπονήσεις, αλλά η πίεση του αγώνα με ξεπερνάει. Χρειάστηκα καιρό για να ζυγίσω τα πράγματα και να πάρω την απόφαση. Στο μυαλό σου ξέρεις ότι πρόκειται να πεις στους ανθρώπους ότι παράτησες μια δουλειά που είναι το όνειρο όλων. Υποθέτω πως αυτό είναι το πιο δύσκολο. Προσπάθησα να απολαύσω το παιχνίδι πολλές φορές, αλλά δεν μπορούσα. Φοβόμουν να παίζω στα ματς για πολύ καιρό και δεν μπορούσα να το σταματήσω. Μετά τους αγώνες κοιτούσα στα social media και έβλεπα τι έλεγε ο κόσμος. Το 90% δεν είχε κάτι να πει, αλλά πάντα εστίαζα στα 2-3 αρνητικά σχόλια μετά από ένα κακό παιχνίδι», δήλωσε χαρακτηριστικά, σταματώντας από την ενεργό δράση μετά από μόλις 32 εμφανίσεις, οι 8 εκ των οποίων προστέθηκαν ως «clean sheets» στο ενεργητικό του χωρίς να δεχτεί γκολ.

 

PREMIER LEAGUE Τελευταία Νέα