Μάντσεστερ Σίτι: Ο Γκουαρδιόλα θέλει να φέρει Μπονούτσι το καλοκαίρι

Κώστας Τόπας
Μάντσεστερ Σίτι: Ο Γκουαρδιόλα θέλει να φέρει Μπονούτσι το καλοκαίρι

bet365

Με την απόκτηση του Λεονάρντο Μπονούτσι, ο Πεπ Γκουαρδιόλα θέλει να ενισχύσει την αμυντική γραμμή της Μάντσεστερ Σίτι. Ωστόσο η Γιουβέντους στην παρούσα φάση δεν είναι διατεθειμένη να παραχωρήσει τον Ιταλό στόπερ.

Ο τεχνικός των «πολιτών» είναι πρόθυμος να πείσει τον Λεονάρντο Μπονούτσι ώστε το καλοκαίρι να μετακομίσει στο Νησί για λογαριασμό της Μάντσεστερ Σίτι. Ωστόσο, η συγκεκριμένη υπόθεση μόνο εύκολη δεν μοιάζει.

Ο έμπειρος στόπερ πέρασε τα περισσότερα του χρόνια ως επαγγελματίας ποδοσφαιριστής στη Γιουβέντους, συγκεντρώνοντας συνολικά 372 εμφανίσεις ενώ η συνεισφορά του στην κατάκτηση τίτλων, ήταν μεγάλη.

Το 2017 πήρε την απόφαση να αφήσει τη «Γηραιά Κυρία» για τη Μίλαν Μιλάνο 2017, αλλά ένα χρόνο αργότερα επέστρεψε αφού και ο ίδιος παραδέχθηκε ότι η Γιούβε είναι το σπίτι του.

Ο 32χρονος κεντρικός αμυντικός, δεσμεύεται με τον σύλλογο της Γιουβέντους έως το 2024.

Από την άλλη η Σίτι θέλει ενόψει της νέας σεζόν να ενισχυθεί στα μετόπισθεν, καθώς Τζόουνς και Οταμέντι εκτός απροόπτου θα αποτελέσουν παρελθόν. Ετσι, στο τραπέζι πέφτει το όνομα του Μπονούτσι.

Ωστόσο, η Γιουβέντους δεν είναι διατεθειμένη να αφήσει έναν από τους καλύτερους της αμυντικούς του ρόστερ της να αποχωρήσει. Εκτός κι αν οι «πολίτες» καταθέσουν ένα αρκετά μεγάλο χρηματικό ποσό, ώστε να αλλάξουν τη γνώμη των «μπιανκονέρι».

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

PREMIER LEAGUE Τελευταία Νέα