Εσπασε τα κοντέρ ο ΜακΤόμινεϊ: Ετρεξε 5 χιλιόμετρα σε 16 λεπτά για καλό σκοπό (pics)

Κώστας Τόπας
Εσπασε τα κοντέρ ο ΜακΤόμινεϊ: Ετρεξε 5 χιλιόμετρα σε 16 λεπτά για καλό σκοπό (pics)

bet365

Καθώς η πανδημία του κορονοϊού συνεχίζει να απειλεί τον πλανήτη μας, οι πολίτες της Αγγλίας συμμετέχουν στην φιλανθρωπική διοργάνωση «Run 5, nomine 5, donate 5».

Virtual Sports* στο επίκεντρο του καζίνο. |21+ *Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις

Πρόκειται για μία δοκιμασία, η οποία απαιτεί από τον κόσμο να τρέξει πέντε χιλιόμετρα, να «προκαλέσει» στη συνέχεια πέντε άτομα να κάνουν το ίδιο και με αυτόν τον τρόπο, δωρίζουν 5 λίρες στο Virgin Money Giving - Run for Heroes.

Οι ποδοσφαιριστές της Premier League έχουν συμμετάσχει σε αυτή πρόκληση και έχουν δημοσιεύσει τα προσωπικά τους ρεκόρ, στα social media.

Ο Ρος Μπάρκλει της Εβερτον συγκλόνισε πολλούς τρέχοντας 5 χιλιόμετρα σε 16 λεπτά και 11 δευτερόλεπτα. Αυτή είναι μια μέση ταχύτητα 3:03 km/h. Απίστευτο ρεκόρ.

Ωστόσο, ο 23χρονος μέσος της Γιουνάιτεντ,Σκοτ ΜακΤόμινεϊ φαίνεται πως κερδίζει μέχρι στιγμής αυτή την δοκιμασία, έχοντας τον καλύτερο χρόνο.

Κατάφερε σε 16 λεπτά και 1 δευτερόλεπτο να τρέξει 5 χιλιόμετρα. Ο ΜακΤόμινεϊ έτρεξε τον πρώτο γύρο σε 3 λεπτά και 32 δευτερόλεπτα, πριν ολοκληρώσει τους επόμενους δύο γύρους, σε 3 λεπτά 11 δευτερόλεπτα και 3 λεπτά και εννέα δευτερόλεπτα, αντίστοιχα.

Ο Τζέσι Λίνγκαρντ την προηγούμενη εβδομάδα είχε τρέξει τα συγκεκριμένα χιλιόμετρα σε 18 λεπτά και 29 δευτερόλεπτα. Ενας εξαιρετικά καλός χρόνος, ωστόσο δεν κατάφερε να νικήσει τον συμπαίκτη του, ΜακΤόμινεϊ.

PREMIER LEAGUE NEWS FEED