Κορονοϊός: Οριέ και Σισοκό... ντρίμπλαραν το social distancing (vid)

Κορονοϊός: Οριέ και Σισοκό... ντρίμπλαραν το social distancing (vid)

Gazzetta team
Κορονοϊός: Οριέ και Σισοκό... ντρίμπλαραν το social distancing (vid)

bet365

Σερζ Οριέ και Μούσα Σισοκό της Τότεναμ προπονήθηκαν μαζί σε πάρκο του Λονδίνου, ανέβασαν σχετικά βίντεο και, όταν τους εξήγησαν ότι δεν τηρούν τις αποστάσεις, τα κατέβασαν. Αλλά ήταν πλέον αργά, θα απολογηθούν και θα κάνουν δωρεά στις υπηρεσίες υγείας της Μεγάλης Βρετανίας.

Δεν βάζουν μυαλό με τίποτα στην Τότεναμ, την εποχή του κορονοϊού. Πριν από λίγες ημέρες, ο Ζοσέ Μουρίνιο ζήτησε συγνώμη επειδή διέρρευσαν βίντεο όπου δεν τηρούσε τις αποστάσεις και έτρεχε σε πάρκο του Λονδίνου, παρέα με Τανζί Ντομπελέ, Ντάβινσον Σάντσες και Ράιαν Σεσενιόν.

Σερζ Οριέ και Μούσα Σισοκό δεν πήραν μάθημα από το πάθημα προπονητή και συμπαικτών και ο πρώτος ανέβασε βίντεο από κοινή τους προπόνηση στο Instagram, τα οποία έσβησε στη συνέχεια, όταν του εξήγησαν την βλακεία που έκανε.

Ήταν, όμως, αργά, αφού είχαν ήδη διαρρεύσει. Η Τότεναμ ζήτησε ήδη τα ρέστα από τους δύο ποδοσφαιριστές οι οποίοι, καταρχήν, θα κάνουν δωρεά στις υπηρεσίες υγείας της Μεγάλης Βρετανίας.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

PREMIER LEAGUE Τελευταία Νέα