Τσέλσι: Συζητούν για μείωση 10% στους παίκτες

Τσέλσι: Συζητούν για μείωση 10% στους παίκτες

Κώστας Ζάλιαρης
Τσέλσι: Συζητούν για μείωση 10% στους παίκτες

bet365

Σε άμεση επικοινωνία με τον αρχηγό της ομάδας, Θέσαρ Αθπιλικουέτα, βρίσκεται το δεξί χέρι του Ρομάν Αμπράμοβιτς στην Τσέλσι, Μαρίνα Γκρανόβσκαϊα, ώστε να βρεθεί η φόρμουλα για τη μείωση στα συμβόλαια.

Σούπερ προσφορά* στα Virtual Sports | *Ισχύουν όροι & προϋποθέσεις

Μετά τη Σαουθάμπτον (εκεί που έγινε εθελοντικά η μείωση) και την Άρσεναλ που πέτυχε ειδική συμφωνία με τους ποδοσφαιριστές για επιστροφή των χαμένων χρημάτων και επιπλέον μπόνους το καλοκαίρι αν εξασφαλιστεί παρουσία στο Champions League, σειρά για τις μειώσεις μισθών παίρνει η Τσέλσι.

Ναι μεν θ' αποφευχθεί το 30% που προτάθηκε από την Premier League προς όλους, ωστόσο, είναι θέμα που χρειάζεται ειδική διαχείριση μετά και τον τρόπο με τον οποίο οι ποδοσφαιριστές ενώθηκαν και έφτιαξαν την εκστρατεία PlayersTogether για να βοηθήσουν το Εθνικό Σύστημα Υγείας.

Η Μαρίνα Γκρανόβσκαϊα που ενεργεί για λογαριασμό του Αμπράμοβιτς έχει επικοινωνία με τον Θέσαρ Αθπιλικουέτα για να μεταφέρει την πρόταση μείωσης 10% στους μισθούς κι ο Ισπανός με τη σειρά του θα το επικοινωνήσει με τους συμπαίκτες του για να παρθούν αποφάσεις.

 

PREMIER LEAGUE Τελευταία Νέα