Αγουέρο – Μάντσεστερ Σίτι: Η χρονιά που άρχισαν όλα (vid)

Αγουέρο – Μάντσεστερ Σίτι: Η χρονιά που άρχισαν όλα (vid)

Gazzetta team
Αγουέρο – Μάντσεστερ Σίτι: Η χρονιά που άρχισαν όλα (vid)

bet365

Το καλοκαίρι του 2011 ο Σέρχιο Αγουέρο συστήθηκε στο κοινό της Μάντσεστερ Σίτι, εννιά μήνες μετά της χάρισε το πρωτάθλημα και οκτώ χρόνια αργότερα απολαμβάνει τον τίτλο του ρέκορντμαν της ιστορίας της.

Αποκτήθηκε από την Ατλέτικο Μαδρίτης ως ο παίκτης που θα μπορούσε να ανεβάσει επίπεδο την Μάντσεστερ Σίτι, στο πλάνο πρωταθλητισμού. Και στην πρώτη χρονιά του ως Πολίτης, ο Σέρχιο Αγουέρο είχε εκπληρώσει στο έπακρον, πέρα από κάθε φαντασία τον σκοπό της μεταγραφής του.

Τη σεζόν 2011/12, ο Αργεντίνος στράικερ διένυσε μία από τις πιο επιτυχημένες παρθενικές σεζόν από στράικερ όλων των εποχών, σημειώνοντας απολογισμό 30 γκολ σε όλες τις διοργανώσεις. Φυσικά, κανένα δεν συγκρίνεται σε αξία και σημασία με το μυθικό «εισιτήριο» τίτλου έναντι της Γιουνάιτεντ, την τελευταία αγωνιστική κόντρα στην ΚΠΡ, που είχε αναγκάσει μέχρι και τον μετριοπαθή Μάρτιν Τάιλερ της βρετανικής τηλεόρασης να αναφωνήσει το όνομα του με την διάσημη ως και σήμερα κραυγή.

Σχεδόν εννιά χρόνια αργότερα, ο φέρελπις τότε Κουν φιγουράρει ως ο Νο1 σκόρερ στην ιστορία του συλλόγου και ως ο απόλυτος στη λίστα των ξένων στράικερ στην ιστορία της Premier League.

Δείτε μερικά από τα highlights του στην πρώτη σεζόν στο Μάντσεστερ:

 

PREMIER LEAGUE Τελευταία Νέα