Ο Ντιόγκο Ζότα θέλει να δοθεί το πρωτάθλημα στη Λίβερπουλ

Κώστας Τόπας
Ο Ντιόγκο Ζότα θέλει να δοθεί το πρωτάθλημα στη Λίβερπουλ

bet365

Υπέρ της απονομής του φετινού τίτλου στη Λίβερπουλ, τάχθηκε ο μεσοεπιθετικός της Γουλβς, Ντιόγκο Ζότα σε περίπτωση που το πρωτάθλημα δεν συνεχιστεί φέτος.

Εξαιτίας της έξαρσης της πανδημίας, ο Ντιόγκο Ζότα θεωρεί πως είναι σωστό ο φετινός τίτλος να απονεμηθεί στους «Reds», αν αποφασιστεί από την Κυβέρνηση το οριστικό «λουκέτο» στο πρωτάθλημα της Premier League.

Παρ' όλα αυτά σχεδόν όλοι οι σύλλογοι στο Νησί, επιθυμούν την επανέναρξη της σεζόν, ακόμα κι αν αυτό χρειαστεί να γίνει χωρίς την παρουσία φιλάθλων στις εξέδρες.

«Στη περίπτωση που υπάρξει η ατυχία να μην μπορέσουμε να ολοκληρώσουμε τη χρονιά, σίγουρα μερικοί θα εναντιώνονταν σε αυτό. Λογικό είναι, αφού υπάρχουν και παραδοσιακά αντίπαλες ομάδες, όμως νομίζω πως το 95% των ανθρώπων θα συμφωνούσε. Για μένα είναι δίκαια πρωταθλητές.

Παρότι χάσαμε απ’ αυτούς και στα δυο παιχνίδια, ήμασταν ένα μικρό βήμα μακρυά απ’ το να πετύχουμε κάτι καλύτερο. Αυτή τη χρονιά δεν ήταν τόσο ευάλωτοι, είναι πολύ δυνατοί κι είχαν και τύχη, πράγματα που χρειάζονται για να πάρεις το πρωτάθλημα».

 

PREMIER LEAGUE Τελευταία Νέα