Premier League: Προς επανέναρξη τον Ιούνιο με αγώνες κεκλεισμένων των θυρών

Gazzetta team
Premier League: Προς επανέναρξη τον Ιούνιο με αγώνες κεκλεισμένων των θυρών

bet365

Πλάνο για επανέναρξη των αγώνων τον προσεχή Ιούνιο, κεκλεισμένων των θυρών καταστρώνουν από κοινού Premier League και κυβέρνηση, σύμφωνα με δημοσίευμα της «Mirror».

Την ώρα που η κρίση μεταξύ συλλόγων, παικτών και οπαδών για την περικοπή των μισθών έχει σκεπάσει αυτή του κορονοϊού στο αγγλικό ποδόσφαιρο, η Premier League φέρεται να έχει φτάσει σε προχωρημένο στάδιο για να ανακοινώσει την επανέναρξη των αγώνων.

Σύμφωνα με αποκλειστικό δημοσίευμα της «Mirror», η κυβέρνηση έχει δώσει το πράσινο φως στη Λίγκα για να συνεχιστεί η σεζόν τον Ιούνιο, έχοντας λάβει τις διαβεβαιώσεις από τους υγειονομικούς ειδικούς.

Ωστόσο, η ενδεχόμενη επανεκκίνηση θα συμβεί υπό στενά μέτρα ασφαλείας, βασικό εκ των οποίων η διεξαγωγή των ματς κεκλεισμένων των θυρών. Με βάση τις προβλέψεις των γιατρών για προσέγγιση του peak του Covid-19 στην χώρα περίπου στις αρχές του Μαΐου, υπάρχει η συναίνεση για την επιστροφή των παικτών στα γήπεδα, αλλά σε συνθήκες απομόνωσης από το ευρύ κοινό και ενδεχόμενης διαμονής της αποστολής σε συγκεκριμένη τοποθεσία μέχρι το τέλος του πρωταθλήματος.

 

PREMIER LEAGUE Τελευταία Νέα