Ντε Μπρόινε: «Μετά απ' αυτό, είπα στη γυναίκα μου ότι θ' αργήσω ν' αποσυρθώ»!

Κώστας Ζάλιαρης
Ντε Μπρόινε: «Μετά απ' αυτό, είπα στη γυναίκα μου ότι θ' αργήσω ν' αποσυρθώ»!

bet365

Ο Κέβιν Ντε Μπρόινε έχει κουραστεί ήδη από την παραμονή στο σπίτι τόσες μέρες λόγω της ανάγκης που προέκυψε με τον κορονοϊό και αποφάσισε να επεκτείνει... όσο πάει την ποδοσφαιρική του καριέρα!

Ο Βέλγος αστέρας της Μάντσεστερ Σίτι πραγματοποιούσε τρομερή σεζόν μέχρι και τη στιγμή της αναβολής της φετινής αγωνιστικής περιόδου.

Έχοντας παραμείνει εδώ και αρκετές μέρες στο σπίτι μαζί με την οικογένειά του λόγω της ανάγκης να προστατεύσει τον εαυτό του, τη σύζυγό του αλλά και τα παιδάκια τους, φαίνεται ότι μόλις τελειώσει όλο αυτό, θα αργήσει να ξαναμείνει κλεισμένος στους τέσσερις τοίχους.

«Είπα ήδη στη γυναίκα μου ότι θα παίξω λίγο περισσότερο απ' όσο υπολόγιζα. Έπειτα από αυτή την καραντίνα δεν θα θέλω να μείνω στο σπίτι. Είπα στη γυναίκα μου ότι θα παίξω δυο χρόνια παραπάνω απ' όσο θα το έκανα. Αυτή την περίοδο το ποδόσφαιρο δεν είναι σημαντικό, όσο κι αν μας έχει λείψει. Το σημαντικό είναι να μείνουμε όλοι ασφαλείς» είπε ο Ντε Μπρόινε σε κουβέντα που έκανε με τους Λουκάκου και Βίτσελ στο Instagram.

Μάθε πού θα δεις ζωντανά όλους τους αγώνες σήμερα μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

PREMIER LEAGUE Τελευταία Νέα