Ο Κριστιάνο και ο καθοριστικός ρόλος του Σερ Άλεξ (vid)

Κώστας Ζάλιαρης
Ο Κριστιάνο και ο καθοριστικός ρόλος του Σερ Άλεξ (vid)

bet365

Κόντρα σε όλους τους άλλους προπονητές και τον τρόπο με τον οποίο σκέφτονταν να επενδύσουν στον Κριστιάνο Ρονάλντο πριν από αρκετά χρόνια, ο Σερ Άλεξ Φέργκιουσον ήταν εκείνος που έκανε τη διαφορά και έπαιξε καθοριστικό ρόλο στην εξέλιξη του νυν σούπερ σταρ της Γιουβέντους.

Ο εκπρόσωπος του CR7, Ζόρζε Μέντες, θυμήθηκε όσα είχαν συμβεί το 2003, όταν ο Κριστιάνο αποχώρησε από τη Σπόρτινγκ Λισαβόνας για να παίξει στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και στάθηκε στο σωστό σκεπτικό της επιλογής του προπονητή με τον οποίο θα συνεργαστεί ο παίκτης για να κάνει βήματα προς τα εμπρός.

«Πάντοτε έλεγα ότι έπρεπε να είναι ιδανικός ο προπονητής για να πάρει τη μεταγραφή ένας παίκτης και ο Κριστιάνο είναι το κατάλληλο παράδειγμα. Πολλές ομάδες τον ήθελαν τότε το 2003, αλλά ήθελαν να τον αφήσουν άλλη μια σεζόν δανεικό στη Σπόρτινγκ. Ο Σερ Άλεξ τον ήθελε αμέσως και αυτό με έκανε να σκεφτώ ότι δεν υπήρχε άλλος καταλληλότερος προπονητής από εκείνον για να δουλέψει με τον Κριστιάνο.

Είμαι σίγουρος πως αν ο Κριστιάνο παρέμενε στη Σπόρτινγκ άλλη μια σεζόν, δεν θα έπαιζε ούτε τα μισά ματς από αυτά που συμμετείχε στην πρώτη του χρονιά στη Γιουνάιτεντ, όταν μάλιστα αναδείχθηκε κορυφαίος από τους οπαδούς» είπε ο Ζόρζε Μέντες.

 

PREMIER LEAGUE Τελευταία Νέα