Κέιν: «Με την ομάδα σε δύο με τρεις εβδομάδες»

Κέιν: «Με την ομάδα σε δύο με τρεις εβδομάδες»

Gazzetta team
Κέιν: «Με την ομάδα σε δύο με τρεις εβδομάδες»

bet365

Ο αρχηγός της Τότεναμ, Χάρι Κέιν, περιμένει να είναι έτοιμος για να προπονηθεί με την υπόλοιπη ομάδα σε δύο με τρεις εβδομάδες, αν και αυτό που τώρα τον απασχολεί πρωτίστως είναι η μάχη κατά του κορονοϊού.

Τραυματίας από την Πρωτοχρονιά, ο Χάρι Κέιν δουλεύει σκληρά για να επιστρέψει στις προπονήσεις της Τότεναμ, όταν με το καλό αυτές επαναρχίσουν, μετά την κρίση του κορονοϊού.

«Είμαι σε μια καλή φάση της αποθεραπείας, σχεδόν μπορώ να κάνω τα πάντα, αλλά σαφώς μου λείπει ρυθμός» εξήγησε ο Άγγλος επιθετικός, προσθέτοντας πως «θα συνεχίσω να δουλεύω και, ίσως σε δύο με τρεις εβδομάδες να μπορέσω να δουλέψω με την ομάδα».

Για να γίνει αυτό, βεβαίως, θα πρέπει να επιστρέψει η κανονικότητα και να έχει ξεπεραστεί ο κίνδυνος του ιού Covid-19, με τον Κέιν να λέει σχετικά ότι «η οικογένειά μου και εγώ είμαστε καλά και αυτό έχει τώρα προτεραιότητα. Αυτή την στιγμή προέχει να είμαστε ασφαλείς και να περιμένουμε όλα να τελειώσουν καλά».

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

PREMIER LEAGUE Τελευταία Νέα