Καραδοκούν για Κουτίνιο τα μεγαθήρια της Premier League

Gazzetta team
Καραδοκούν για Κουτίνιο τα μεγαθήρια της Premier League
Ανακαλύψτε περισσότερα άρθρα στα αποτελέσματα αναζήτησης.
Προσθήκη του gazzetta.gr στην Google
Οπως όλα δείχνουν ο Φελίπε Κουτίνιο δεν θα φοράει και την επόμενη σεζόν τη φανέλα της Μπάγερν Μονάχου. Οι «Βαυαροί» δεν φαίνεται πως αυτή τη χρονική στιγμή είναι διατεθειμένοι να ενεργοποιήσουν την οψιόν αγοράς του Βραζιλιάνου.

Μπορεί να ξεκίνησε δυναμικά στη Bundesliga, όμως ο Φελίπε Κουτίνιο το καλοκαίρι θα ψάχνει πάλι μία νέα ποδοσφαιρική στέγη. Κι αυτό διότι η διοίκηση της Μπάγερν θεωρεί πως τα «θέλω» της Μπαρτσελόνα για την απόκτηση του με κανονική μεταγραφή είναι υψηλά, με αποτέλεσμα να μην προχωρήσουν στην επέκταση της συνεργασίας τους.

Μάλιστα, ούτε στους «μπλαουγκράνα» αναμένεται να βρει μία θέση στο ρόστερ, με αποτέλεσμα η διοίκηση να περιμένει προτάσεις για την παραχώρηση του.

Οπως αναφέρει η «Daily Mirror», την περίπτωση του Κουτίνιο εξετάζουν μεγαθήρια της Premier League, όπως οι Αρσεναλ, Τσέλσι, Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και Τότεναμ και δεν είναι καθόλου απίθανο τους επόμενους μήνες να υπάρξει προσέγγιση για την μεταγραφή του νεαρού μεσοεπιθετικού.

 

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta. Ακολούθησέ μας και στο Google News.