Κορονοϊός: Η Λίβερπουλ θα ελπίζει στο παράδειγμα της Χιλής

Κορονοϊός: Η Λίβερπουλ θα ελπίζει στο παράδειγμα της Χιλής

Κώστας Ζάλιαρης
Κορονοϊός: Η Λίβερπουλ θα ελπίζει στο παράδειγμα της Χιλής

bet365

Στη Λίβερπουλ βρίσκονται σε... αναμμένα κάρβουνα αναφορικά με την κατάκτηση του τίτλου στην Premier League και σίγουρα την παρηγορεί και θα ήθελε να δει να εφαρμόζεται στην Αγγλία το παράδειγμα από την περσινή σεζόν στη Χιλή!

Bwin - Η δράση όλων των σπορ, τώρα πιο αληθινή από ποτέ! |21+

Οι Χιλιανοί χρειάστηκε να διακόψουν οριστικά το πρωτάθλημά τους στην περασμένη αγωνιστική περίοδο, λόγω των ταραχών που σημειώνονταν κατά της Κυβέρνησης, των βίαιων διαδηλώσεων στους δρόμους και των νεκρών που σημειώνονταν από την «επανάσταση» των πολιτών. Καμία σχέση, δηλαδή, με την πανδημία αντιμέτωπος με την οποία έχει έρθει όλος ο κόσμος το τελευταίο διάστημα, με τον Covid-19 να έχει βάλει τα πάντα... σε καραντίνα.

Αυτό συνέβη έξι αγωνιστικές πριν από το φινάλε, με την Ουνιβερσιντάδ Κατόλικα να χρειάζεται άλλες δυο νίκες για την εξασφάλιση του τίτλου. Όπως ακριβώς και η Λίβερπουλ φέτος στην Premier League!

Όταν, λοιπόν, έπειτα από αρκετές εβδομάδες αναβολής το πράγμα δεν έφτιαξε καθόλου με την ηρεμία στη χώρα, αποφασίστηκε να μην συνεχιστεί η ποδοσφαιρική χρονιά. Η πρωτοπόρος της πρώτης κατηγορίας αναδείχθηκε Πρωταθλήτρια Χιλής, ωστόσο, αποκτά ενδιαφέρον τι έγινε στις χαμηλές θέσεις...

Δεν υπήρξε κανένας υποβιβασμός και επιπλέον ανέβηκαν και δυο ομάδες από τη δεύτερη κατηγορία, γεγονός που δίνει κουράγιο στις Λιντς και Γουέστ Μπρομ από την Championship!

 

PREMIER LEAGUE Τελευταία Νέα