Η Νιουκάστλ απαγορεύει τις χειραψίες λόγω κοροναϊού!

Η Νιουκάστλ απαγορεύει τις χειραψίες λόγω κοροναϊού!

Gazzetta team
Η Νιουκάστλ απαγορεύει τις χειραψίες λόγω κοροναϊού!

bet365

«Στοπ» στην καθιερωμένη ρουτίνα παικτών και προπονητών να δίνουν τα χέρια πριν από την προπόνηση βάζει η Νιουκάστλ, υπό τον φόβο μετάδοσης του κοροναϊού.

Τα μέτρα πρόληψης για τον κοροναϊό έχουν αρχίσει να εφαρμόζονται και στην Premier League και το πιο ιδιότυπο ανήκει προς το παρόν στην Νιουκάστλ.

Οι Καρακάξες σταματούν από δω και στο εξής τις καθιερωμένες χειραψίες παικτών και τεχνικού σταφ πριν από την έναρξη της προπόνησης, με σκοπό να μειώσουν τις πιθανότητες μετάδοσης του ιού, που εμφανίζεται όλο και πιο συχνά και σε ποδοσφαιρικό επίπεδο.

Ο προπονητής της ομάδας Στίβεν Μπρους ανέφερε ότι το μέτρο ήρθε κατόπιν παρότρυνσης των γιατρών του κλαμπ και δήλωσε επ' αυτού: «Όπως όλοι, είμαστε κι εμείς κολλημένοι στην οθόνη της τηλεόρασης για να δούμε την επόμενη περιοχή που θα φτάσει ο ιός. Εύχομαι να μην προχωρήσει άλλο στην χώρα μας».

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

PREMIER LEAGUE Τελευταία Νέα