Το πρώτο τατουάζ για την πρωταθλήτρια Λίβερπουλ (pic)

Το πρώτο τατουάζ για την πρωταθλήτρια Λίβερπουλ (pic)

Gazzetta team
Το πρώτο τατουάζ για την πρωταθλήτρια Λίβερπουλ (pic)

bet365

Με την διαφορά από την Μάντσεστερ Σίτι στο +22, ένας φίλος των Reds χτύπησε τατουάζ αφιερωμένο στην προσεχώς πρωταθλήτρια Λίβερπουλ.

Το ρίσκο πλέον φαντάζει μηδαμινό. Ακόμα κι αν στο παρελθόν δεκάδες τρελαμένοι φίλαθλοι έκλαιγαν τα λεφτά και το... μελάνι τους, χτυπώντας τατουάζ που κατέληξαν άκαιρα, αυτός ο φίλος της Λίβερπουλ δεν πρόκειται να βρεθεί προ εκπλήξεως.

Μετά από 25 αγωνιστικές στην Premier League, η Λίβερπουλ χρειάζεται άλλες έξι νίκες στα επόμενα 13 ματς για να εξασφαλίσει και μαθηματικά το πολυπόθητο πρωτάθλημα. Για αυτό και ο Μαρκ Γκρέτον, δεν κρατήθηκε να περιμένει το τυπικό σφράγισμα του τίτλου και απέκτησε από τώρα το εντυπωσιακό τατουάζ για τους πρωταθλητές της περιόδου 2019/2020, με το έμβλημα των Reds στην μέση.

«Αυτή τη φορά θα το πάρουμε, σίγουρα. Δεν το μετανιώνω με τίποτα, το έχω αποδεχτεί, το λατρεύω. Η γυναίκα μου βέβαια δεν καταλαβαίνει ότι το πρωτάθλημα συνεχίζεται μέχρι τον Μάιο, νομίζει ότι τελείωσε τώρα! Κάτι τύποι που είναι Τσέλσι μου έκαναν πλάκα στην δουλειά, αλλά απλά ζηλεύουν», δήλωσε περήφανος για το τατουάζ του ο σκληροπυρηνικός φαν των Κόκκινων.

 

PREMIER LEAGUE Τελευταία Νέα